vineri, 18 februarie 2011

Adrian Nartea din Fastfood într-un nou show la Kanal D

Din 2 martie, Adrian Nartea pariaza pe relatiile virtuale in cel la cel mai nou reality-show realizat de Kanal D,  “dragostepunctro”. In fiecare zi de miercuri, de la  ora 20.30, Adrian Nartea ii aduce fata in fata pe cei care au avut curajul sa isi caute jumatatea pe internet, dar care nu au reusit sa se intalneasca si sa se cunoasca si in viata reala, ajutandu-i sa se intalneasca, sa traiaca o perioada impreuna sub acelasi acoperis si astfel sa afle daca si-au gasit intr-adevar sufletul pereche.
“dragostepunctro” este un reality-show care intra in intimitatea unei relatii virtuale, prezinta cum incep si se dezvolta relatiile pe internet  dar, cel mai important, cum se transfera ele in viata reala.
Cuplurile care s-au “cunoscut” in prealabil pe Internet vor sta impreuna intr-un apartament de lux, vreme de doua zile si, la finele acestora vom avea ocazia sa vedem daca participantii reusesc sa ramana impreuna si in viata reala sau daca diferentele dintre ei ii vor separa, in final.
Multe intrebari apar atunci cand realizezi ca cel de care te-ai indragostit este de fapt un necnoscut ascuns in spatele ecranului calculatorului. Varsta, stare civila, aspectul fizic sunt toate puse la indoaiala la inceputul unei relatii virtuale. “dragostepuncro” va dezvalui adevarul despre relatiile virtuale si va oferi raspusul la intrebarea: exista dragoste adevarata pe Internet?
“Pentru cei care experimenteaza astfel de relatii, dar si pentru toti cei care vor sa descopere ce ii face pe oameni sa caute iubirea din fata calculatorului am pregatit “dragostepunctro”. Va fi o experienta noua pentru telespectatori. Este un proiect care cred ca va atrage atentia publicului si va crea multe controverse. Tineri sau mai in varsta, barbati si femei, indiferent de statutul lor social, cu totii apeleaza la acest mod de socializare virtuala.  “dragostepunctro” mi-a demonstrat ca relatiile pe Internet nu au limite de varsta sau de statut” declara Adrian Nartea, gazda emisiunii.
Atunci cand vine vorba de internet, multa lume se intreaba poate, cum este aceasta lume, cum sunt oamenii de-acolo si cum se adapteaza ei vietii reale atunci cand se intalnesc. Multi isi imagineaza ca cei care se “cupleaza” in lumea virtuala, nu se pot adapta iar relatiile lor nu vor supravietui vietii reale.
“Dragostepunctro” este emisiunea care ne arata cum, de la un singur click, viata unora se poate schimba pentru totdeauna.
Din 2 martie, conecteaza-te la “dragostepunctro”, cu Adrian Nartea, in fiecare zi de miercuri de la ora 20.30, la Kanal D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu