luni, 21 februarie 2011

Amir în pericol de moarte în Iubire şi onoare

 In episodul de marti, 22 februarie, din telenovela “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, ACASA, telespectatorii vor putea urmari secvente incendiare sub regia lui Alex Fotea: Aziz (Augustin Viziru) incearca sa il asasineze pe Amir (Radu Valcan) aranjand sa fie plasata o bomba in masina acestuia.
 Protagonistul telenovelei Radu Valcan a fost impresionat de efectul produs de explozia masinii: “A fost o secventa frumoasa, de efect si eram cu totii nerabdatori sa vedem rezultatul. Este al doilea atentat asupra lui Amir. Ii banuieste pe toti si pe Aziz, si pe Samira” , spune vedeta ACASA.
Aranjarea cadrului pentru filmare a necesitat mai mult de 6 ore de pregatire pentru ca totul sa decurga fara probleme si a mobilizat intreaga echipa de productie: “A fost o secventa destul de complicata pentru ca ne-am “jucat” cu mult explozibil pentru a avea trei explozii separate pe aceeasi masina. Masurile de siguranta au fost super stricte incat nimeni nu avea voie in jurul masinii la mai putin de 30 de metri. Trebuia sa iasa perfect pentru ca secventa putea fi filmata o singura data”, declara Alex Cseh, producatorul executiv al telenovelei.
          Episodul de marti, 22 februarie, al telenovelei “Iubire si onoare”, va surprinde telespectatorii prin imagini impresionante montate de Alex Borundel, Senior editor & Promo Producer. De la 22.30, la “Povestiri de noapte” se va difuza un material cu imagini din culisele filmarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu