miercuri, 23 februarie 2011

Ioana Ginghină devine din nou mamă însă acum în Iubire şi onoare

Ioana Ginghina trece din nou prin experienta unei nasteri pe platourile de filmare, intrucat Fatima, personajul pe care il interpreteaza in telenovela “Iubire si onoare”, da viata unui copil, in episodul de joi, 24 februarie, de la 20.30, ACASA.
Pentru araboaica Fatima (Ioana Ginghina), dorinta cea mai mare este sa-i aduca pe lume sotului sau, seicul Aziz (Augustin Viziru), un mostenitor baiat: “Fatima isi dorea de foarte mult timp un copil. Ceasul ei biologic suna, iar familia toata in frunte cu Aziz, ii reprosa ca e stearpa, asa ca un copil, baiat, i-ar fi dat un loc de cinste in familia Emirului. Aziz ar fi iubit-o mai mult, iar viata ei s-ar fi schimbat in bine”, povesteste Ioana Ginghina.
Ioana Ginghina considera ca la aceste secvente cel mai greu este sa transpui in realitate reactia mamei care isi vede pentru prima data copilul: “Sunt la a doua nastere pe platoul de filmare. Secventele de acest gen sunt greu de realizat din punct de vedere actoricesc. Nu efectiv nasterea ridica probleme, ci reactia mamei cand isi vede prima data copilul. Este foarte greu de jucat chiar si pentru cele care au trecut prin asta si in viata reala”, spune vedeta ACASA.
De asemenea, pentru tanara si frumoasa mamica, momentele pe care le traieste la astfel de secvente sunt emotionante si ii readuc aminte de ziua in care s-a nascut fiica ei: “De fiecare data când am de jucat nasterea, mă întorc in timp si îmi amintesc de nasterea Ruxandrei. Mă ajuta la constructia secventei respective. Din păcate, emotiile unei nastereri nu pot fi descrise in cuvinte si sincer, cred ca o persoana care nu a trecut prin asta, cu greu poate reda acest sentiment. Este un miracol divin despre care cuvintele atât de pamantesti nu pot scrie”, declara Ioana Ginghina.
Joi, 24 februarie, de la 20.30, telespectatorii vor vedea prin ce clipe trece la nastere Fatima (Ioana Ginghina), o femeie de origine araba, si care e atmosfera in emirat in asteptarea venirii pe lume a noului nascut, in telenovela “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de luni pana joi, numai ACASA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu