marți, 8 februarie 2011

Atingerea vietii debuteaza la Pro Cinema


“Amuzant, plin de imaginatie si inteligent”, dupa cum l-a calificat New York Magazine, “noul Lost”, dupa parerea altora, “Atingerea vietii” (“Pushing Daisies”), serialul care va putea fi urmarit de telespectatorii Pro Cinema din 24 februarie, de miercuri pina vineri, de la ora 20:00, a reusit sa aduca la unison si fanii si critica. “Una dintre productiile cu adevarat originale, incepind cu scenariul, continuind cu scenografia si distributia fantastica”, s-a spus despre “Atingereavietii”, serial de trei ori nominalizat la premiul Globul de Aur si cistigator al sapte premii Emmy, pe linga alte zece nominalizari.
            Creat de Bryan Fuller (“Star Trek: Voyager”, “Heroes”)“Atingerea vietii” ii are ca protagonisti pe Lee Pace si Anna Friel, ambii nominalizati la Globul de Aur pentru rolurile din acest serial.
Lee Pace interpreteaza rolul lui Ned, un patiser care are un dar cu totul special: poate aduce mortii la viata printr-o simpla atingere. Insa Ned descopera ca, daca o fiinta este adusa la viata pentru mai mult de un minut, o alta fiinta trebuie sa moara, pentru ca echilibrul sa fie restabilit. Iar daca Ned atinge pentru a doua oara o fiinta abia intoarsa din morti, aceasta isi va pierde viata si de aceasta data definitiv.
Ned isi descopera acest har incredibil in momentul in care reuseste sa- si invie Golden Retrieverul, dupa ce acesta este lovit de un camion.
Emerson Cod, un detectiv particular, descopera si el darul special al lui Ned si-I face o oferta: sa-I aduca temporar la viata pe cei care au fost victimele unor agresiuni pentru a da lamuriri asupra circumstantelor mortiilor.
Chuck – iubita din copilarie a lui Ned, adusa la viata de acesta, este cel de-al treilea partener al acestui grup special de investigatii. Intre Ned si Chuck incepe o frumoasa si totodata dramatica poveste de dragoste, pentru ca, in ciuda sentimentelor lor, cei doi nu se pot atinge, pentru ca aceasta ar insemna sfirsitul lui Chuck.
Chi McBride, Kristin Chenoweth, Ellen Greene si Swoosie Kurtz pot fi vazuti in acest serial, al carui narator este Jim Dale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu