marți, 15 februarie 2011

Din 7 martie Acasă începe serialul turcesc Promisiunea

Telespectatorii vor descoperi o noua lume, din 7 martie, ACASA, in super productia turceasca “Promisiunea”, ce spune o poveste cutremuratoare despre iubire si datorie, si care ii are in rolurile principale pe Serhan Yavas si Tuba Unsal, doi actori celebri, frumosi, tineri si carismatici din Turcia, care vor captiva inca din primul episod.
In Turcia, unde traditiile sunt lege, doua lucruri trebuie respectate cu sfintenie: familia si promisiunea. Un barbat care duce o viata dubla poate fi totusi un om de onoare. Pentru el, pretul unei promisiuni a fost platit prea scump, cu ani din viata si nefericire. Intre adevar si minciuna, el vrea sa-si recastige viata si sa-si croiasca propriul destin dupa voia inimii, chiar daca cei din jurul lui ii stau impotriva. Destinul poate fi un joc periculos si indiferent ce face, e imposibil sa nu raneasca pe nimeni.
Din 7 martie, ACASA va difuza „Promisiunea”, o productie care a inregistrat un succes urias atat in randul telespectatorilor din tara de origine, Turcia, cat si la nivel international, in: Bulgaria, Iran, Irak, Kazahstan si tari din Orientul Mijlociu.
Telespectatorii vor fi cuceriti de povestea si personajele fascinante pe care le vor intalni in “Promisiunea”, o altfel de telenovela ce va avea premiera, pe 7 martie, ACASA.

3 comentarii:

  1. ma bucur ca acasa tv incearca sa ne aduca ceva nou. sincer, de cand am descoperit serialele turcesti am si uitat ca exista acasa tv.
    va doresc succes si...cat mai multe seriale de acest gen!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte bine pt.acasa tv.ca incearca si altceva,
    oricum trendul in lumea serialelor si al telenovelelor sa schimbat,asa ca bravo!acasa tv.!

    RăspundețiȘtergere
  3. da se iau toti deja dupa KANAL D el a inceput sa difuzeze seriale turcesti inca de 5 ani dupa aia a inceput si ANTENA 1 si acum incepe si ACASA TV .......

    RăspundețiȘtergere