luni, 28 februarie 2011

Gogoaşe din Trăsniţii a luat Cireaşa de pe tort

Pana si exigentul Horia Virlan a recunoscut: Constantin Zamfirescu este un maestru in bucatarie. Cunoscut pentru comentariile lui acide, de aceasta data Horia l-a felicitat pe Constantin pentru prestatia de la “Cireasa de pe tort”. 
“Trasnitul” Constantin, sau Zamzu, cum ii spun prietenii, si-a impresionat musafirii cu un meniu bogat, sofisticat si prezentat ireprosabil: tartine cu pate, crema de branza si icre de manciuria, clatite umplute cu ceapa si ciuperci gratinate cu mozzarella, somon cu sos teryiaki, mini-tort capuccino si desertul surpriza al cinei, un tort ornat cu “Horia Virlan” in miniatura. Cu mare indemanare, “Gogoase” a pregatit singur toate felurile de mancare, detaliind fiecare etapa si dezvaluind o multime de trucuri, astfel incat Adina Barbu, Marius Rizea si Niculina Stoican i-au acordat punctajul maxim.
Gurmand declarat, Constantin este un mare amator de dulciuri. “Chiar daca mananc o prajitura pe luna, apreciez de ani de zile amandinele, savarinele, eclerul, tartele cu fructe, si cand toate astea sunt prezentate in forma miniaturala, imi sticlesc ochii dupa ele. Mare pacoste!”, recunoaste actorul.
Pe Constantin Zamfirescu, alias Gogoase, il puteti urmari in fiecare saptamana, de luni pana joi, la ora 22:15, la “Trasnitii”, la Prima TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu