marți, 8 februarie 2011

Carmen Tănase din Moştenirea a făcut o cursă nebună cu un ATV

Carmen Tanase a avut parte de o infuzie de adrenalina in timp ce filma o secventa pentru serialul “Mostenirea”. In episodul de miercuri, 9 februarie  al serialului, Flacara, personajul interpretat de Carmen, pleaca in urmarirea fiului ei aflat la munte, urmarire care are loc si pe un ATV. “A fost prima mea experienta de acest gen, experienta ingreunata de fustele cu care eram imbracata. Soferul era insa un profesionist, asa ca nu aveam nicio grija. Pe fata personajului se citeste, desigur, altceva, dar asta era in scenariu”, povesteste Carmen.       
         Filmarile au avut loc la munte, pe un teren accidentat, ceea ce a facut ca intreaga cursa sa fie si mai palpitanta. In plus, lucrurile se complica si asta pentru ca Gabriel (Costin Sforaru) are un grav accident, pierzand controlul ATV-ului pe care il conduce. Toate astea se intampla sub ochii ingroziti ai Flacarii.
               Tot in episodul de miercuri, 9 februarie, fanii serialului “Mostenirea” o vor vedea pe Flacara intr-o postura noua. Dupa o zi intreaga de cautari ea ajunge imbracata intr-un jacuzzi aflat in aer liber, in toiul noptii, la putine grade Celsius. “In apa era foarte cald si bine. Drumul spre cabana nu a mai insa la fel!”, isi aminteste Carmen. Telespectatorii ProTV vor fi martorii acestei urmariri cu peripetii miercuri, 9 februarie, de la ora 22:15.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu