miercuri, 16 februarie 2011

În martie la AXN încep super seriale


Cougar town (foto), sezonul 1 – Serial nou!
Din 16 martie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00, câte două episoade.

Courteney Cox o interpretează pe Jules Cobb, rol pentru care a fost nominalizată la Globurile de Aur. Ea este o mamă de 40 şi ceva de ani, recent divorţată, care se confruntă cu provocările, capcanele şi beneficiile deseori amuzante care vin odată cu acest nou capitol al vieţii. În această călătorie, ea este însoţită de fiul ei adolescent, fostul soţ şi de prieteni, care împreună formează familia ei extinsă, atipică dar întotdeauna acolo pentru sprijin...chiar dacă uneori au un mod mai ciudat de a-l arăta. Pe lângă aspectele comice ale serialului, Cox, care are 46 de ani, se străduieşte să evidenţieze problemele cu care se confruntă femeile mature. Într-unul dintre episoade, personajul interpretat de Cox îşi arată semnele lăsate de naştere, iar actriţa a insistat să filmeze ea însăşi scena. Acest fapt i-a uimit pe mulţi dintre prietenii ei, mai ales pe fosta ei colegă de platou, Jennifer Aniston.

CSI: New York – Criminaliştii, sezonul 7 – Premiera unui nou sezon!
Din 3 martie, în fiecare joi, de la ora 21:00, câte două episoade.

CSI:New York – Criminaliştii, o dramă inspirată de CSI: Crime şi investigaţii, prezintă nişte cercetători judiciari care folosesc tehnologie de ultimă generaţie pentru a analiza probe şi a rezolva crime în New York. Detectivul Mac Taylor este un anchetator motivat şi dedicat care crede că toate evenimentele sunt legate între ele şi că fiecare are o poveste în spate. Pasiunea sa pentru meserie este împărtăşită de colegii lui. Cea mai nouă membră a echipei este Jo Danville (Sela Ward), o fostă agentă FBI. Ea este întâmpinată la noul loc de muncă de cadavrul unei tinere omorâte undeva în clădirea unde se află laboratorul NYPD. Noul sezon începe de unde a rămas în sezonul 6, cu Danny şi fiica lui fiind ţinuţi ostatici, sub ameninţarea armei, de Shane Casey.

Mesaje de dincolo, sezonul 5 – Premiera ultimului sezon!
Din 16 martie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00

Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) are un dar – ea poate comunica cu spirite sau fantome rămase pe pământ, care îi bântuie pe cei vii deoarece au treburi neterminate în lumea noastră, treburi care îi împiedică să treacă “pe partea cealaltă” sau să meargă spre lumină. Ea este intermediar între fantome şi cei bântuiţi de acestea, acţiunile ei fiind uneori şocante, alteori emoţionante şi amuzante. În noile episoade, Melinda naşte, însă chiar şi peste cinci ani, ea tot se va teme de blestemul zilei de naştere a bebeluşului. În timp ce încearcă să-i ofere lui Aiden o copilărie normală şi încearcă să-l ajute în înţelegerea darului pe care acesta îl are, Melinda începe o luptă cu o fantomă pentru viaţa copilului ei.

Extreme Makeover: Home Edition, sezonul 2 – Premiera unui nou sezon!
Din 4 martie, de luni până vineri, de la ora 20:00

O echipă de designeri, sute de muncitori şi uneori chiar şi vecinii se află într-o cursă împotriva timpului, lucrând la un proiect a cărui împlinire ar dura de obicei luni bune. Ei au însă la dispoziţie 7 zile pentru a renova complet o casă – fiecare cameră, plus exteriorul casei şi grădina. De această schimbare se va bucura o familie nominalizată de prieteni şi familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu