sâmbătă, 26 februarie 2011

Stirea de la prima ora! Azi incepe Suflet ratacit Acasa


Danna Garcia si Segundo Cernadas se reintorc ACASA intr-o frumoasa poveste de iubire, „Suflet ratacit”,  ce se va difuza din 26 februarie, de luni pana duminica, de la 18.30.
Destinul unei tinere orfane este marcat de nenoroc, dar soarta o îndreaptă pe un alt drum, pe care va întâlni iubirea adevărată. Lola (Danna Garcia) s-a născut într-un mediu sărac, a rămas orfană de mică, iar copilăria şi-a petrecut-o suportând tiraniile mătuşii sale, pentru ca în final să ajungă să trăiască abandonată în cimitirul din sat.
Marcelo Machado (Segundo Cerdanas), burlacul cel mai dorit din localitate, o întâlneşte pe Lola şi în ciuda aspectului sălbatic al acesteia, el îi descoperă adevărata frumuseţe. Marcelo se îndrăgosteşte de Lola, iar între ei se naşte o poveste de iubire, pe cât de neaşteptată, pe atât de frumoasă.
Totuşi, invidia şi interesele celor din jur aproape distrug magia iubirii lor. Însă, destinul acestei tinere se schimbă, iar Lola se va întoarce în sat pentru a le da o lecţie celor care i-au făcut viaţa un calvar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu