sâmbătă, 19 februarie 2011

Gabriel Corrado va juca in Narcisa salbatica

Celebrul actor si scenarist argentinian, Gabriel Corrado se va alatura echipei de actori din telenovela Narcisa Salbatica. Cunoscut pentru rolul sau din Perla Neagra, Gabriel Corrado este coordonatorul echipei de scenaristi ai Narcisei Salbatice, telenovela difuzata de Antena 1 in fiecare seara de luni pana joi, de la ora 22.00.
Gabriel Corrado a sosit in Romania sambata noaptea si va incepe filmarile luni, la prima ora. Actorul va ramane in Romania aproape o saptamana, timp in care va filma intens pentru telenovela Narcisa Salbatica. Personajul sau este un important om de afaceri strain care isi viziteaza un bun prieten roman, pe Sergiu, personaj interpretat de Serban Ionescu. Prin natura rolului, Gabriel Corrado va juca alaturi de actrita principala, Alina Puscas.
Gabriel Corrado nu este la prima vizita in Romania, el intalnindu-i pe producatorii si regizorii serialului difuzat de Antena 1 si in aceasta toamna, la debutul Narcisei Salbatice. In urma intalnirii de atunci, Gabriel declara: “am avut cateva zile de lucru foarte intense, dar extraordinar de interesante si pozitive, iar acum suntem on-line intre echipele din Buenos Aires si cele din Bucuresti. Cu siguranta ca voi veni din nou la Bucuresti. Este important sa transmitem entuziasmul, daruirea si farmecul acestui gen de activitate in care suntem implicati cu totii, echipa de productie si echipa de creatie, pentru ca proiectul nostru sa fie cel mai bun.”
Din pricina programului incarcat din Argentina, Gabriel Corrado nu va putea ramane in tara noastra mai mult timp. Pentru vizita de lucru la Narcisa Salbatica, el a fost nevoit sa isi intrerupa filmarile la programul tv pe care il prezinta zilnic la postul de televiziune „Telefe” din Argentina.
Telespectatorii Antenei 1 il vor putea urmari pe Gabriel Corrado in Narcisa Salbatica la inceputul lunii martie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu