miercuri, 16 februarie 2011

Danna Garcia se întoarce Acasă


Danna Garcia si Segundo Cernadasrevin pe micile ecrane intr-o frumoasa poveste de iubire, plina de prospetime, magie si romantism, in telenovela “Suflet ratacit” (“BellaCalamidades”), ce va avea premiera sambata, 26 februarie, de la 18.30, ACASA.
Suflet ratacit” esteprima telenovela lansata de Telemundo pe piata internationala, inainte ca aceasta sa fie difuzata in tara de origine, Statele Unite ale Americii si este filmata in frumoasele imprejurimi ale capitalei Columbiei, Bogota.
Productia “Suflet ratacit”, cu Danna García si Segundo Cernadas in rolurile principale, se difuzeaza in Spania, Bulgaria, Peru, Ecuador, Panama, Costa Rica, El Salvador, Guatemala si Nicaragua unde a inregistrat un succes urias. In Spania, in luna februarie 2010, primul episod a fost vizionat de peste 2.336.000 de telespectatori.
In „Suflet ratacit”,Danna Garcia este Lola, o fata salbatica ce nu a cunoscut niciodata iubirea, pana sa il intalneasca pe Marcelo, interpretat de Segundo Cernadas.Danna Garcia, actrita de origine columbiana a jucat in telenovela “Juramantul”,difuzata ACASA, a fost numita una dintre cele mai frumoase 50 de femei din lume in 2006 si 2008, conform revistei “People en Español”si a aparut in mai multe campanii publicitare pentru produse cosmetice de renume.
Actorul argentinian Segundo Cernadasa devenit cunoscut telespectatorilor ACASA din telenovelele“90-60-90 Fotomodelele” si “Inger salbatic”, unde a jucat alaturi de simpatica Natalia Oreiro.In timpul filmarilor la “Suflet ratacit”, talentatul actor a trait emotiile venirii pe lume a primului sau fiu, Salvador, la sfarsitul anului 2009.
“Personajul meu este foarte, foarte corect. Face parte din categoria acelor cavaleri din vremuri stravechi care incearca sa faca totul cat mai bine. El se va indragosti de Lola, careia, la inceputul povestii pare sa ii mearga totul rau in viata”, a declarat Segundo Cernadas.
Din distributia telenovelei mai fac parte actorii columbieni: Adriana Campos, María Helena Döering si Gustavo Angarita, mexicanca Katie Barberi si peruanca Diana Quijano.
Lola (Danna Garcia) si Marcelo (Segundo Cernadas) vor descoperi marea dragosteintelenovela „Suflet ratacit”, ce se difuzeaza in fiecare zi, de la 18.30, ACASA.

Un comentariu:

  1. o iubesc pe danna garcia este frumoasa ,inteligenta,atragatoare si mai multe dar sunt fana

    RăspundețiȘtergere