miercuri, 16 februarie 2011

Nuntă şi împăcare în Iubire şi onoare


In episodul de joi, 17 februarie, al telenovelei “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, ACASA, Coco (Andreea Patrascu) si Abdulah (Catalin Catoiu) isi unesc destinele printr-o ceremonie plina de momente amuzante si sarbatoresc evenimentul printr-o nunta fastuoasa, nu inainte ca petrecerea burlacitelor sa-i aduca viitoarei mirese o noapte incendiara.
Intr-o zi atat de importanta pentru Coco si Abdulah, prietenii, rudele si toti cei apropiati sunt alaturi de ei, si cum amicii din gasca de Dorobanti sunt foarte hazlii, de la eveniment nu va lipsi portia de ras : “Am improvizat o parte din text impreuna cu gasca de Dorobanti, iar comicul de situatie nu putea lipsi nici macar intr-un moment dorit a fi solemn in prima faza. Amuzant a fost faptul ca personajul pe care il interpretez nu se dezminte nici in fata ofiterului starii civile si impreuna cu gasca atipica creeaza un moment amuzant inainte de a spune "Da". Dar tonalitatea lui Coco si modul ei de a accepta casatoria difera de ce a exersat deja Andreea in fata oglinzii J”, spune vedeta ACASA.
Desi trece intr-o noua etapa din viata ei, Coco nu are de gand sa devina prea curand o femeie responsabila si continua sa fie o rasfatata: “Pentru Coco, relatia cu Abdulah este in primul rand comoda. Cu siguranta exista sentimente intre cele doua personaje, dar nu poate fi vorba despre o dragoste nemaivazuta. Coco este aceeasi rasfatata si nu prea il respecta pe Abdulah. O deranjeaza ca mai are o sotie, dar Coco e smechera, se descurca ea intr-un fel. O sa se schimbe in urma casniciei, dar nu radical. Nu va asteptati sa vedeti o Coco imbracata in cearceafuri. Coco se cuminteste partial. Lupul isi schimba parul, dar naravul ba!”, povsteste Andreea Patrascu.
Andreea Patrascu va trece la propriu prin emotiile nuntii, intrucat la vara va avea loc casatoria ei cu Cabral, co-prezentatorul “Povestirilor de noapte” si actor in serialul “Mostenirea” de la Pro Tv: “Am filmat cununia civila si apoi o petrecere in club. Cadrul a fost stabilit in Bucuresti la Primaria Sectorului 3, unde am asistat pana acum la cateva nunti adevarate. Inainte de filmare am inspectat din curiozitate panoul primariei pe care sunt inscrisi cei mai recenti "insuratei". Media de varsta era de 25-26 de ani, iar diferentele de varsta dintre miri, rar erau mari. Deci eu sunt perfect in grafic. Pe mine personal emotiile ma asteapta peste 4 luni. Probabil atunci voi plange in biserica. Imi va trebui un machiaj waterproof”. 
Tot joi, 17 februarie, de la 20.30, fanii telenovelei “Iubire si onoare” ii vor vedea pe Ilinca (Madalina Draghici) si Amir (Radu Valcan) asa cum nu i-au mai vazut de mult timp, in ipostaze romantice si pline de pasiune. Dupa o perioada lunga in care Ilinca si Amir au fost despartiti, cu toate ca iubirea ce-i uneste nu s-a stins niciodata, ei se intorc la locul in care a inceput povestea lor de dragoste.
De la 22.30, la “Povestiri de noapte”, ACASA, telespectatorii vor urmari materialul de making of de la petrecerea de nunta din club si momente de culise de la filmarile care au avut loc in Turcia cu Amir si Ilinca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu