duminică, 13 februarie 2011

Dana Rogoz din Mostenirea vedeta in noul videoclip al trupei Vunk

Cu o saptamana in urma, trupa Vunk a filmat videoclipul celui mai nou single al sau, “Lacrimi de coniac”, inclus pe albumul “Ca pe vremuri”. Pentru cel de-al 20-lea clip din cariera lor, baietii au ales-o pentru a interpreta rolul feminin principal, pe vedeta Pro tv, Dana Rogoz din Mostenirea, care a fost foarte entuziasmata de colaborare inca din primul moment.
“Lacrimi de coniac” este piesa tuturor celor care au suferit sau inca mai sufera din dragoste, menita sa le dea acestora inapoi, toate lacrimile pe care le-au plans vreodata, in acest fel dandu-le puterea sa iubeasca din nou” ne-a spus Cornel Ilie.
Filmarile videoclipului,in regia lui Silviu Mustatea, au adus atat peste membrii trupei cat si peste Dana, “lacrimi”, ce i-au udat pana la piele de-a lungul catorva ore bune. Cu ajutorul unui sistem performant si a catorva tone de apa, echipa a adus ploaia intr-o incapere foarte mare, aflata la subsolul Teatrului National Bucuresti. Daca toti cei cinci care au indurat “ploaia torentiala” si-au revenit imedit dupa filmari, nu acelasi lucru s-a intamplat si cu instrumentele folosite. Un pian, un set de tobe si doua chitari au fost sacrificate pentru un rezultat cel putin spectaculos.
Videoclipul piesei “Lacrimi de coniac” se lanseaza maine, 14 februarie, chiar de ziua indragostitilor si pe PRO TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu