marți, 25 octombrie 2011

Actriţa zilei!

Diana Dumitrescu, actrita din serialul “Pariu cu viata”, s-a alaturat campaniei “Durerea nu este iubire”, demarata de ACASA, impotriva violentei domestice. Vedeta s-a alaturat celor peste 33.000 de utilizatori si a intrat pe site-ul www.durereanuesteiubire.acasatv.ro unde a semnat petitia pentru adoptarea unei legi speciale impotriva violentei in familie. 
          Diana este de parere ca nu exista nicio justificare pentru acest tip de comportament: “Nu am inteles niciodata de ce un barbat ar lovi o femeie si ce este si mai grav, faptul ca azi o loveste si maine isi cere scuze. Cuvintele “Te iubesc” sunt folosite cateodata ca o scuza dar femeile nu ar trebui sa accepte asta.”
          In cadrul interviului  difuzat marti, de la 16.30 in cadrul emisiunii “Povestiri adevarate”, ACASA, Diana isi aminteste experienta durereoasa prin care a trecut o prietena de-a ei: “Am avut o prietena, al carei iubit o batea pana intr-o zi cand a zis “Gata! Stop!”. Toate am indemnat-o sa renunte la relatie, i-am explicat ca nu e normal sa vina cu ochiul vanat la scoala. Pentru ca eram in perioada liceului.  A plecat de la el si o astepta seara in fata scolii si o lunga perioada de timp am mers noi cu ea acasa si cu colegii de clasa”.
“Parerea mea este ca ar trebui sa fim mai deschisi si noi ceilalti si sa oferim o mana de ajutor de cate ori avem ocazia”, adauga Diana Dumitrescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu