luni, 24 octombrie 2011

În luna noiembrie, AXN vă face cunoştinţă cu noii "Ingeri ai lui Charlie"

Cui îi pasă de Superman, Batman sau chiar Spiderman? În luna noiembrie, haideţi să uităm de toţi bărbaţii costumaţi care nu schiţează niciodată nicio emoţie şi care salvează lumea cu puterile lor de super-eroi.
AXN vă aduce din 7 noiembrie eroinele contemporane din cel mai nou serial Îngerii lui Charlie, bazat pe serialul de succes din anii ‘70. Noile fete sunt mai distractive, neînfricate, sofisticate şi umane când vine vorba de trecutul lor ruşinos şi viitorul incitant.

Datorită misteriosului miliardar Charlie Townsend, trei femei frumoase primesc şansa de-şi lăsa în urmă trecutul. Îngerii lui Charlie are la bază serialul de succes din anii ’70 şi ne face cunoştinţă cu trei noi îngeri. Toate sunt detective neînfricate, prietene apropiate, frumuseţi care îi determină pe bărbaţi să se întoarcă după ele pe stradă.

Abby Sampson (Rachel Taylor) este o fată din înalta clasă  americană care a devenit hoţ de talie mondială, Kate Prince (Annie Ilonzeh) este o poliţistă din Miami căzută în dizgraţie, care şi-a pierdut atât cariera cât şi logodnicul, şi Gloria este un locotenent cu imaginea pătată care se pricepe la explozibili. Îngerii sunt aleşi de noul Bosley (Ramon Rodriguez), un hacker tânăr şi atrăgător care le ajută să rezolve cazuri şi se bucură de compania acestor femei puternice şi frumoase. Sub îndrumarea lui, îngerii lucrează pentru misteriosul lor şef Charlie şi rezolvă cazuri care le duc prin numeroase locuri, de la depozite de droguri la vile de lux din Miami.

Serialul de televiziune din anii ’70 a făcut cunoştinţă publicului cu un nou tip de eroine, prezentând femeile în posturi atribuite de obicei bărbaţilor. Ele sunt detectivii lui Charlie şi scapă de îndatoririle comune rezervate în acea vreme femeilor. Îngerii rezolvă mistere în timp ce poartă haine masculine, practică arte marţiale şi folosesc arme. În acelaşi timp, ele se bazează şi pe farmecele lor feminine şi pe frumuseţe. Surorile contemporane ale îngerilor iniţiali lasă la o parte hainele masculine şi sunt sexy din cap până-n picioare. Ele nu se dau în lături de la munca grea, dar fug de greşelile ruşinoase şi relaţiile distruse din trecutul lor. Nu sunt la fel de inocente ca îngerii iniţiali, dar sunt proaspete, moderne şi incitante. Ele demonstrează că nu trebuie să fii sfânt ca să devii înger.

Noul serial Îngerii lui Charlie are premiera pe 7 noiembrie şi va fi difuzat, în premieră şi în exclusivitate, la AXN, în fiecare luni, de la ora 22:00. În primul episod, “Angels with Broken Wings”, una dintre misiunile îngerilor se termină cu moartea tragică a Gloriei. Charlie le convinge să lucreze cu prietena din copilărie a Gloriei, Eve (Minka Kelly). Aceasta participă la cursele ilegale de maşini şi are un trecut învăluit în mister. Chiar dacă nu se cunosc încă, un lucru este sigur: Abby, Kate şi Eve se vor apăra una pe cealaltă fie ce-o fi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu