marți, 25 octombrie 2011

’’Pariu cu viaţa" şi-a consolidat poziţia de lider al serilor de luni

Serialul  pentru intreaga familie „Pariu cu viata” a devenit favoritul romanilor. Inca de la prima difuzare serialul  a reusit sa claseze, in fiecare seara de luni, Pro Tv pe prima pozitie in topul audientelor.
Luni, 24 octombrie, in intervalul 20.28-22.23, „Pariu cu viata” a castigat publicul comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18-49 de ani,  inregistrand 5,8 puncte de rating si o cota de piata de 16,4%. Pozitia secunda a fost ocupata de Antena 1 cu 4.0 puncte de rating.
Si publicul urban din Romania si-a desemnat in mod clar favoritul serilor de inceput de saptamana. Astfel, „Pariu cu viata” a inregistrat 5.0 puncte de rating si 11.3% cota de piata.
In randul publicului din intreaga tara productia care urmareste aventurile tinerilor din „LaLa Band” a reusit sa obtina 5,2 puncte de rating si o cota de piata de 11,8%, cifre ce au plasat-o pe pozitia fruntasa in topul audientelor.
In minutul de aur, la 20.48, la nivelul intregii tari peste 1,4 milioane de romani urmareau, la Pro Tv, ultimele intamplari din familia lui Gica Popa (Radu Gabriel) si se amuzau alaturi de Tantica Cercel (Elvira Deatcu).
In episodul de luni, de la 20.30, la Pro Tv, telespectatorii au luat parte, alaturi de „LaLa Band” si multe vedete invitate, la un flash mob de amploare, la Buftea, pe piesa celor de la Queen, „We Will Rock You”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu