luni, 3 octombrie 2011

Ştirea de la prima oră! Azi începe "Perro Amor" Acasă

ACASA lanseaza o noua telenovela de succes marca Telemundo, “Jocul seductiei” (“Perro Amor”), ce se va difuza de luni pana joi, de la 22.30, vinerea si sambata de la 22.00, iar in fiecare duminica, tot de la 22.00, telespectatorii vor urmari cate doua episoade.
“Jocul seductiei” ii are protagonisti pe Carlos Ponce (Antonio Brando) si Ana Lucía Domínguez (Sofia Santana), iar in rolurile negative telespectatorii ii vor vedea pe Maritza Rodríguez (Camila Brando), Khotan (Rocky Perez) si Maritza Bustamante (Daniela Valdirí).
Ana Lucia Dominguez, considerata una dintre cele mai frumoase femei din America Latina, are si o cariera pe masura, intrucat activeaza in lumea artistica de peste 13 ani. In prezent, frumoasa actrita de origine columbiana traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de sotul ei, Jorge Cardenas, in Miami, insa marturiseste ca i-ar placea sa se intoarca in tara natala pentru ca ii este dor de familie si prieteni.
In noua telenovela de ACASA, Ana Lucia Dominguez o interpreteaza pe Sofia Santana, o tanara care desi traieste dupa principii si valori morale bine conturate, uneori cade in latura credulitatii si naivitatii. Anei Lucia ii place foarte mult rolul din “Jocul seductiei”, dar spune ca nu se regaseste in personajul sau, unul dintre motive fiind acela ca Sofia se lasa “orbita de iubire”. Tot ea spune ca o relatie ar trebui sa se bazeze pe sinceritate si incredere.
Din cauza faptului ca Ana Lucia Dominguez este alergica la caini, au aparut complicatii atunci cand a avut de filmat secvente cu Onix, mascota lui Antonio Brando. Cu toate acestea, alergia nu a impiedicat-o niciodata sa-i placa animalele, la un moment dat chiar a avut grija de o maimutica.
Celebritatea actorului portorican Carlos Ponce, in varsta de 36 ani, a ajuns pana la Hollywood. De curand, el a filmat la scurtmetrajul “Couples Retreat” alaturi de trei mari actori, Vince Vaughn, Kristin Davis si Jean Reno.
In “Jocul seductiei”, ACASA, Carlos Ponce il interpreteaza pe Antonio Brando, un barbat chipes, cuceritor, egocentrist, afemeiat si fara scrupule, care are o relatie inca din adolescenta cu Camila (Maritza Rodriguez). Relatia lor este un permanent joc amoros si in acelasi timp periculos, joc ce se ghideaza dupa o singura regula: nu au voie sa se indragosteasca unul de altul, si nici de altcineva.
In acelasi timp, Antonio Brando o va seduce pe Sofia Santana, insa la final, in loc sa o dispretuiasca, cum face cu toate femeile, de aceasta data el insusi va fi surprins de cum decurg lucrurile.
Telenovela “Jocul seductiei”, productie filmata in locatii exotice din Miami, care a inregistrat un mare succes in Argentina, Costa Rica, Ecuador, Spania si Slovenia, aduce pe micile ecrane o poveste plina de iubire si pasiune, condimentata cu minciuni, intrigi si invidii, dar si momente de comedie, incepand de luni, 3 octombrie, de la 22.30, ACASA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu