luni, 24 octombrie 2011

Stirea de la prima ora!Tinerii din La La Band - realizeaza azi un flashmob in "Pariu cu viata“

Azi, 24 octombrie, de la 20.30, fanii productiei “Pariu cu viata”, de la Pro Tv,vor urmari in premiera in televiziune, secventele de la flashmob-ul organizat de tinerii din “LaLa Band” la Buftea, unde se aflau pentru a filma noul lor videoclip din serial. Cu muzica lor au ridicat in picioare zeci de oameni care li s-au alaturat imediat.
Pentru o jumatate de ora, fani de pe Facebook, directori, masinisti, cusatorese, dar si vedete precum Mihai Petre, Razvan Fodor, Aylin Cadir, Laura Cosoi, Mircea Solcanu, Cabral si Andreea Ibacka, cu totii au fost cuceriti de muzica, dansurile si atmosfera din timpul flashmob-ului si s-au alaturat cu entuziasm initiativei tinerilor din “LaLa Band”.
“A fost foarte frumos si a venit foarte multa lume. Atmosfera si starea au fost perfecte pentru ceea ce am filmat. Toata lumea a fost acolo, de la femei de serviciu cu maturi in mana si mopuri, pana la directori”, spune Dorian Popa, protagonistul serialului “Pariu cu viata”.
Cristina Ciobanasu, interpreta Ancai Anghel, este incantata de faptul ca admiratorii lor au luat parte la aceasta actiune inedita: “Au venit si fanii nostri de pe Facebook. Ne bucuram mult ca au venit sa ne vada”.
Cabral isi aminteste : „A fost foarte misto, energia a fost foarte mare, ne-am sincronizat imediat, mi-a placut foarte mult piese aleasa,”We will rock you”, este o clasica si poate sa trezeasca si mortii din cimitir daramite zecile de oameni care au fost in Buftea, intr-o zi minunata de toamna. Si ne-am incarcat toti cu energia celor 20 de trazniti din LaLa Band”
Pentru Razvan Fodor, timpul petrecut alaturi de “LaLa Band
a fost foarte interesant: „Am dansat, ne-am distrat, am fost cu nasul si nasa, Cabral si Andreea Ibacka, prietenul meu, Mihai Petre, si doua frumuseti, Aylin si Laura Cosoi. Ne-am simtit ca acasa, in Buftea, si ne-am minunat de talentul copiilor din LaLa Band. Si am dansat, alaturi de cetva zeci de oameni, vreo 2 ore ca nebunii”
Iar Mihai Petre, unul dintre juratii show-ului “Romanii au talent”, a fost impresionat de cum a decurs flasmob-ul: “Ne-am distrat super tare. Cei mici au multa energie! Ii invidiez pentru asta!”
Laura Cosoi : „M-am bucurat ca m-am revazut cu o parte din fostii colegi, desi am stat doar pentru cateva ore, am simtit ca fac parte din acest proiect, „Pariu cu viata”, copiii sunt extraordinar de talentati si cu siguranta viitorul arata foarte bine pentru ei. Piesa aleasa a fost una reprezentativa, zic eu”
Muzica buna, dansuri, distractie garantata si o atmosfera spectaculasa, de toate acestea si multe alte aventuri palpitante vor avea parte telespectatorii serialului “Pariu cu viata”, luni, 24 octombrie, de la 20.30, numai la Pro Tv.
Si tot luni, trupa LaLa Band este invitata in emisiunea “Happy Hour”, la PRO TV unde isi vor lansa noul single “LaLa Love Song”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu