marți, 25 octombrie 2011

"Narcisa: iubiri nelegiute" a avut din nou audienţă!

Un început de săptămână în forţă pentru îndrăgita telenovelă “Narcisa-Iubiri nelegiuite”! Ieri, 24 octombrie, serialul s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, atât la nivelul targetului comercial al Antenei 1, cât şi în rândul publicului din mediul urban. 
Telespectatorii au rămas şi aseară aproape de Antena 1 şi îndrăgita telenovelă “Narcisa-Iubiri nelegiuite”, al treilea sezon al serialului “Narcisa Sălbatică”. Astfel, la nivelul target-ului 15-54 urban,  telenovela  a fost leader de piaţă în slotul 22:00 - 23:14, cu un rating de 4.1 % şi o cotă de piaţă de 12.3 %. Pe locul doi, s-a clasat postul Prima TV cu un rating de 4 % şi 12 % share, urmat de Pro TV care a înregistrat o cotă de piaţă de 10 % şi 3.3 procente rating. Telenovela  difuzată de Antena 1 a a învins concurenţa şi la nivelul targetului all urban, înregistrând un rating de 3.9 % şi o cotă de piaţă de 10.5 procente. Pe locul secund s-a clasat Antena 3, cu 3.4% rating şi 9.2% cotă de piaţă, iar a treia poziţie în clasament a fost ocupată de Prima TV, care a înregistrat 3.3 procente  rating şi 8.8% share. 

Au mai rămas doar două săptămâni până ce “Narcisa-Iubiri nelegiuite” va dezvălui telespectatorilor deznodământul fumoaselor sale poveşti de iubire. Cu o intrigă şi personaje spectaculoase, ce a reunit nume importante precum Draga Olteanu Matei, Magda Catone, Gabriel Duţu, Andrei Aradits, Serban Ionescu sau Ion Haiduc, Alina Puşcaş sau Vladimir Drăghia, şi mai apoi Denis Ştefan, Adriana Trandafir, Ioana Picoş, Andrei Roşu,  Narcisa Sălbatică le-a oferit telespectatorilor săi plăcerea de a descoperi adevaratele valori umane, dragostea sinceră, dar şi tensiunea unor relaţii imposibile. Telenovela al cărei scenariu a fost coordonat de celebrul actor şi scenarist argentinian, Gabriel Corrado, a adus în faţa publicului o imagine a vieţii reale, a cărei magie vine chiar din spectaculoasa forţă a destinului, care şi-a pus îndata amprenta pe vieţile protagoniştilor, făcându-i martori la întâmplari incredibile, transformări şi răsturnari impresionante de situaţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu