duminică, 16 octombrie 2011

De manie incepe "Lola" la Acasa!

Incepand de luni, 17 octombrie, de luni pana vineri, de la 17.30, o noua telenovela va face deliciul telespectatorilor ACASA, “Lola” (“Mi Corazon Insiste.. en Lola Volcan”), care-i aduce pe micile ecrane pe faimosii si carismaticii actori Carmen Villalobos, in rolul Lolei Volcan, si  Jencarlos Canela, in rolul lui Andrés Santacruz.
Noua telenovela de la ACASA spune povestea Lolei Volcán (Carmen Villalobos) si a lui Andrés Santacruz (Jencarlos Canela), doi tineri care se indragostesc de la o varsta frageda. Ei stiu ca ceea ce simt este pentru totdeauna si incearca sa infrunte toate piedicile pentru a fi impreuna.
Telenovela “Lola”, filmata in Studiourile Telemundo din Miami, si care in prezent se difuzeaza in Statele Unite ale Americii, Panama, Puerto Rico, Albania, Nicaragua, are o distributie formata din actori latino-americani binecunoscuti de telespectatorii ACASA: Ana Layevska, Angélica María, Chabelei Volcán, Katie Barberi si Carlos Ferro.
Un adevarat exemplu in ceea ce priveste talentul si profesionalismul, cariera artistica a tanarului cantaret si actor, Jencarlos Canela, este una in plina ascensiune. La numai 19 ani, el avea la activ peste 80 de concerte la nivel international, in tari precum Canada, Mexic, Republica Dominicana si Statele Unite ale Americii. Melodia de pe coloana sonora a productiei “Lola”, “Mi Corazón Insiste”, este interpretata de insusi protagonistul telenovelei, Jencarlos Canela, piesa de pe noul album muzical al artistului, “Un Nuevo Día”.
Talentul artistic nu a trecut neobservat de catre producatori, astfel ca frumoasa Carmen Villalobos si-a inceput cariera actoriceasca inca din adolescenta, la 17 ani, iar cativa ani mai tarziu ea a fost nominalizata de revista “People en Español”  intre “Cei mai frumosi 50 de oameni” (“Los 50 más bellos”).
Telespectatorii au admirat-o pe Carmen Villalobos in “Saracii tineri bogati”, dar si in “Fara sani nu exista paradis”, iar pe Jencarlos Canela in “Demon si inger”, telenovele difuzate ACASA.
Din 17 octombrie, de luni pana vineri de la 17.30, Carmen Villalobos isi va incanta fanii cu rolul Lolei Volcán, o tanara senzuala, curajoasa si rebela, care se iubeste cu intensitatea unui vulcan cu Andrés Santacruz (Jencarlos Canela), numai ACASA.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu