miercuri, 12 octombrie 2011

Adela Popescu şi Mihai Bendeac au premieră la piesa ".Doi pe o bancă" la teatrul Metropolis

 Teatrul Metropolis va invita joi 13 si vineri 14 octombrie, la orele 19.00, la premiera spectacolului DOI PE O BANCA de Aleksandr Ghelman, sub indrumurarea regizorului Emanuel Parvu.
In prezenta a numeroase personalitati indragite de publicul larg, atat actori cat si prezentatori de emisiuni, colegi ai celor doi protagonisti, Adela Popescu si Mihai Bendeac traiesc o emotionanta poveste in care adevarurile se  dezvaluie greu, dureros, cu intensitate si umor.
DOI PE O BANCA este un spectacol care uneste, pentru prima data, pe scena Teatrului Metropolis, doi tineri actori talentati, Adela Popescu si Mihai Bendeac.
 “Este vorba despre doua destine ciudate, frante, doua destine tragi-comice. Intalnirea acestor destine incepe cu machiaje puternice, cu minciuni mari si treptat se ajunge la adevar, la concret. Actorii pornesc de la haine multe si ajung la haine putine, sumare, pana cand sunt ei in adevar” a declarat Emanuel Parvu, regizorul spectacolului. 
„Este un spectacol de o ora si jumatate, sustinut exclusiv de doua persoanje. Ajutati de scenariul exceptional scris si regia ofertanta, atat eu cat si Mihai Bendeac trecem printr-o paleta completa de stari, de trairi. Este un spectacol pe muchie de cutit, care face trecerea de la ras la plans in doar o clipa”, marturiseste Adela Popescu.
Mihai Bendeac declara ca "Este un spectacol al redescoperirii de sine. Nu este o comedie, asa cum poate s-ar fi asteptat multi, este un spectacol care invita la meditatie si redescoperire de sine. In special, doamnele vor fi cele care se vor regasi in piesa si carora, probabil, acest spectacol le va da un prilej de introspectie. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu