duminică, 2 octombrie 2011

Mâine incepe Acasa "Jocul seductiei"

De luni 3 octombrie, Ana Lucía Domínguez si Carlos Ponce vin ACASA in telenovela  “Jocul seductiei” (“Perro Amor”), ce se va difuza de luni pana joi, de la 22.30, vinerea si sambata de la 22.00, iar in fiecare duminica, tot de la 22.00, cate doua episoade.
Antonio “El Perro” Brando (Carlos Ponce) si Camila Brando (Maritza Rodriguez) sunt amanti, iar inca din adolescenta ei se joaca cu iubirea. Ei si-au propus sa traiasca o viata plina de aventuri amoroase, pasiuni, cuceriri si pariuri. Nu se dau in laturi de la nimic, fie ca vor sa faca dragoste in dreptul unei ferestre, in birouri sau chiar in patul matrimonial al Camilei. Jocul lor are insa o singura conditie: sa nu se indragosteasca, nici unul de celalalt, nici de altcineva. Pentru ei iubirea este un joc si cine se indragosteste, pierde.
Antonio este pe cale de a se casatori cu Daniela (Maritza Bustamante), fiica asociatului tatalui sau, dar in ziua nuntii, Camila ii propune un nou pariu: sa o paraseasca pe Daniela in fata altarului. Antonio acepta provocarea si o indeplineste fara sa se gandeasca la consecinte.
Tatal Danielei este investitorul principal in compania tatalui lui Antonio, iar din cauza ofensei, acesta rupe orice legatura cu familia Brando, care se afla acum in pragul falimentului. Intre timp, familia Brando intra in posesia unui cartier in urma unei inselaciuni, iar responsabilul, Dagoberto (Gerardo Riveron), se sinucide pentru ca nu mai poate da ochii cu vecinii sai. Fiul lui Dagoberto, Rocky (Khotan Fernandez), jura sa se razbune. Rocky este un baiat onest si viseaza sa ajunga muzician, si este indragostit de Sofia, careia ii daruieste o iubire sincera.
Jocurile Camilei si ale lui Antonio au ajuns prea departe si nu le pasa nici de Sofia (Ana Lucia Dominguez), nici de viitorul companiei de constructii, nici ca au pus mana pe un cartier intreg si au distrus fericirea unei familii. Totusi, ceva se va schimba. Pedro (Victor Camara), tatal lui Antonio, ii ia acestuia toti banii, din cauza ca este inconstient. Antonio se hotaraste sa se casatoreasca cu Sofia, pentru a-i demonstra tatalui sau ca este responsabil. Totusi, Sofia stie cu cine are de a face, nici nu vrea sa auda de Antonio, iar acesta se trezeste prins in propriul sau joc. El se indragosteste intr-adevar de Sofia, dar nu recunoaste in fata Camilei. Pe de alta parte, Camila incepe sa le faca celor doi viata imposibila in incercarea de a-l recupera pe Antonio, de care, fara sa recunoasca, este indragostita de mult timp.


Fisa tehnica:

“Jocul seductiei” – “Perro Amor”
Productie: Telemundo, Columbia, SUA, 2010

Distributie:
Carlos Ponce  - Antonio El Perro Brando
Ana Lucía Domínguez  - Sofía Santana de Brando
Maritza Rodríguez  - Camila Brando de Cacéres
Khotan Fernández  - Rogelio Peréz ó Rocky Peréz
Maritza Bustamante  - Daniela Valdirí
Zully Montero - Doña Cecilia V. de Brando
Elluz Peraza - Clemencia de Brando
Víctor Cámara  - Pedro Brando
Rodrigo de la Rosa - Gonzalo Cacéres
Natalia Ramírez  - Rosario Pinoz de Santana
Raúl Arrieta - Diego Tamayo
Martha Picanes - Ligia V. de Pinoz
Rosalinda Rodríguez - Doña Beatríz V. de Caparrozo
Carlos Ferro - Bernardo Caparrozo
Dayanna Garroz - Viviana Herrera
Silvana Arias - Verónica Jessica Murillo
Manolo Coego Jr. - Joaquín Valencia
Fred Valle - Fernando Valdirí
Roberto Huicochea - Yiardinis Murillo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu