duminică, 2 octombrie 2011

Alina Puşcaş din "Narcisa: iubiri nelegiuite", victimă de nestăpânit la “Plasa de stele”

Alina Puşcaş, frumoasa actriţă din telenovela Narcisa-Iubiri nelegiuite”, a trăit momente incredibile într-o farsă de senzaţie a maestrului Dan Negru. Marţi, 4 octombrie, telespectatorii o vor vedea pe Alina într-o ipostază inedită la “Plasa de stele”. Frumoasa Narcisa a telenovelei difuzate de postul Antena 1 a trecut prin stări extreme, iar reacţiile ei au fost pe măsură. Mai întâi nedumerită, apoi nervoasă, Alina a ajuns în scurt timp la capătul puterilor şi a izbucnit în plâns! Reacţiile extreme au continuat pe parcursul farsei, la final actriţa năpustindu-se cu un tort asupra unui complice al emisiunii!
Invitată la un eveniment caritabil, Alina Puşcaş a acceptat cu drag participarea fără să se gândească vreo secundă că bunele ei intenţii o vor arunca fără niciun fel de ezitare în plasa lui Dan Negru. Odată ajunsă la acest eveniment pentru a dona rechizite unor copii orfani, Alina s-a trezit ea însăşi în postura de a primi diverse donaţii, care mai de care mai ciudate. O serie de colete şi transporturi adresate actriţei vor apărea la locul evenimentului: un iepure, un şarpe, o turmă de oi şi chiar o cămilă adusă din Turcia de echipa de la “Plasa de stele”. În scurt timp, locaţia va deveni o mică grădină zoologică, iar pentru dezastrul incredibil cauzat de animale va fi găsit un singur responsabil: Alina Puşcaş!
Culisele farsei au fost pe atât de amuzante pe cât au fost şi reacţiile victimei. Cel mai dificil aspect al farsei a fost lucrul cu animalele şi de aici au pornit şi momentele distractive. Un astfel de moment a fost atunci când un complice la farsă a urcat în maşina care a adus oile pentru a le direcţiona către ieşire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu