luni, 17 octombrie 2011

Stirea de la prima ora! Azi începe "Lola" la Acasa!

Incepand de azi, 17 octombrie, de luni pana vineri, de la 17.30, telespectatorii ACASA se vor delecta in fata micilor ecrane cu noua telenovela, “Lola” (“Mi Corazon Insiste.. en Lola Volcan”).
Pentru Lola Volcan iubirea inseamna adrenalina, ea iubeste si uraste cu forta unui vulcan. Totusi, nimeni un stie ca ea a suferit si a plans in tacere, a simtit cu aceeasi intensitate si durerea, si iubirea si momentele de fericire adevarata.
          Lola este o femeie pasionala, care pare dura si intangibila, dar in interior se ascunde o tandrete nemarginita pentru cel ce va reusi sa-i cucereasca inima. O trauma din trecut a facut-o sa sufere in tacere, dar lacrimile au doborat-o si tocmai de aceea isi ascunde adevaratele sentimente. A invatat sa pastreze toate sentimentele doar pentru ea si nici in cele mai intense momente din viata ei, nu poate exprima ceea ce simte cu adevarat. Ea a mostenit un semn tragic ce le urmareste pe toate femeile din familia ei, iar in lupta pentru supravietuire, ea gaseste unicul motiv pentru a fi fericita: iubirea pentru Andres Santacruz.
Ei se indragostesc de la o varsta frageda si stiu ca ceea ce simt este pentru totdeauna. Ei au incercat sa se daruiasca unul altuia si sa infrunte toate piedicile pentru a fi impreuna. Totusi, familiile nu sunt de acord, iar tatal lui Andres este dispus sa faca totul pentru a-i desparti, chiar sa o acuze pe Lola de delicte pe care aceasta nu le-a comis. Cu fiecare incercare, Lola devine tot mai puternica si se hotaraste cu durere in suflet sa renunte la iubirea lui Andres. Debora Noriega profita de despartirea lor si, capricioasa, devine obsedata de Andres si lupta pentru a-l pastra langa ea.
Viata Lolei devine un vulcan de sentimente, iar femeia care ii pierde pe toti cei pe care ii iubeste, lupta impotriva destinului pentru a fi fericita departe de cel care o innebuneste. Ea jura sa uite de pasiunea pe care o simte pentru Andres si sa incerce sa gaseasca iubirea in alte persoane, dar viata are alte planuri pentru cei doi.Fisa tehnica:
“Mi Corazon insiste…en Lola Volcan” – “Lola”
Productie: Telemundo, SUA, 2011


Distributie:
CARMEN VILLALOBOS - Lola Volcán
JENCARLOS CANELA - Andrés Santacruz
ANGÉLICA MARÍA - Chabela Volcán
ANA LAYEVSKA - Débora Noriega
ALEJANDRO SUÁREZ - Diógenes Rugeles
ELLUZ PERAZA - Laura Palacios
CARLOS TORRES - Rodrigo Suárez
GERARDO MURGUÍA - Marcelo Santacruz
ROSSANA SAN JUAN - Soledad Volcán
KATIE BARBERI - Vicky De Noriega
LIANNET BORREGO - Verónica Alcázar
CYNTHIA OLAVARRÍA - Sofía Palacios
CARLOS FERRO - Camilo Andrade
MAURICIO HENAO - Daniel Santacruz
ROBERTO HUICOCHEA - Pepe Linares
RUBÉN MORALES - Ramón Noriega
PALOMA MÁRQUEZ - Adelita Linares
JEANETTE LEHR - Etelvina
LINO MARTONE - Fulgencio López
NICOLÁS TERÁN - Carlos Mora

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu