miercuri, 12 octombrie 2011

Din 25 octombrie, “Politistii cu probleme” vin la Pro Cinema


 Ei sunt cei care trebuie sa asigure siguranta orasului, sunt cei care trebuie sa curate strazile de infractori si sa le transforme intr-un loc mai sigur, sunt cei care intervin atunci cand cetatenii dau de probleme – politistii din New York. Insa cand chiar si acestia dau de bucluc si sectia de politie se transforma intr-un spatiu plin de personaje excentrice toate ingredientele unei comedii negre sunt pregatite. Din 25 octombrie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, “Politistii cu probleme” (“The Unususls”) vin la Pro Cinema.
Creat de Noah Hawley (“Cititorii de oase”/”Bones”), serialul ii are ca protagonisti pe Amber Tamblyn (nominalizata la Globul de Aur pentru rolul din Joan din Arcadia) si pe Jeremy Renner (nominalizat la Oscar pentru rolurile din “Orasul” si “Misiuni periculoase”).
            Amber Tamblyn interpreteaza rolul politistei Casey Shraeger, care se transfera la departamentul Omucideri pentru a investiga moartea unui politist. Considerata de seful ei, sergentul Harvey Brown (Terry Kinney) incoruptibila, din cauza ca provine dintr-o familie foarte bogata – lucru pe care are grija sa-l ascunda - Casey descopera ca nu este singurul politist din departament care are un secret. Sectia Omucideri este un loc in care comportamentul excentric, dar si coruptia sunt la ele acasa, iar Casey observa ca trebuie sa lucreze alaturi de un politist peste masura de ambitios, unul care are o frica obsesiva de moarte, altul care are un trecut dubios si in sfirsit unul care se lupta cu o boala grava.  
            Alaturi de Jason Walsh (Jeremy Renner), fostul partener al politistului asasinat, Casey trebuie sa puna cap la cap indiciile care spera ca o vor conduce la criminal, dar ii vor dezvalui si adevarul despre trecutul acestuia.
            Serialul a fost descris ca un “MASH al zilelor noastre”, care-si indreapta atentia atat asupra aspectelor comice, cat si a celor dramatice ale lumii politistilor new-york-ezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu