miercuri, 17 noiembrie 2010

Andreea Apetre are şcoală de actorie şi dans

Andreea Apetre, actrita care se afla la prima colaborare cu ACASA prin rolul agentei secrete Tutu din telenovela “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, si-a deschis o scoala de actorie si dans pentru copii.
Pasiunea pentru teatru si dorinta de a le oferi copiilor talentati o sansa sa se lanseze in domeniul artistic au adus-o in fata unei noi provocari: “In urma cu doi ani, dupa ce am absolvit Facultatea de Teatru si Film, m-am hotarat sa imi deschid o mica scoala de actorie si dans pentru copii. Motivele care m-au determinat sa infiintez aceasta scoala au fost doua: ador copiii si ador teatrul, astfel ca s-au imbinat perfect. M-am decis impreuna cu prietenii si colegii mei sa realizam ceva prin care sa le oferim o sansa copiilor sa se exprime in acest domeniu”, povesteste Andreea Apetre.
Timpul petrecut in preajma copiilor ii reaminteste de propria copilarie iar faptul ca a reusit sa infiinteze aceasta scoala o incarca cu optimism: “La cursurile noastre participantii au varste cuprinse intre 5 si 18 ani si ceea ce consideram ca este cel mai important este ca pe toata durata lor copiii si tinerii se joaca, se distreaza, leaga prietenii si abia asteapta sa se reintalneasca. Odata cu ei si noi suntem prinsi in aceasta vrie si prospetime a tanarului actor. De multe ori, noi, cei care tinem atelierul avem de invatat de la cei mici si chiar ne amintim de copilaria noastra. Este foarte frumos ce construim in aceasta scoala si sunt mandra ca am reusit sa pun cap la cap acest proiect alaturi de trainerii excelenti pe care ii avem, unul dintre ei este Steliana Balacianu. Organizam spectacole de teatru si dans iar multi dintre cursantii nostri au ajuns sa joace in reclame tv sau au mers la diferite castinguri pentru ca noi ne ocupam si de promovarea lor”, spune Andreea Apetre.
          Telespectatorii o pot urmari pe Andreea Apetre in rolul agentei Tutu din structura de securitate secreta din telenovela “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, ACASA.

2 comentarii: