miercuri, 17 noiembrie 2010

Andreea Pătraşcu, Irina Antonie şi Adina Galupa merg la aerobic împreună

Tinere, frumoase si celebre, Andreea Patrascu, Adina Galupa si Irina Antonie, trio-ul fetelor rasfatate din gasca de Dorobanti din telenovela “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, ACASA, sunt prietene atat pe platorile de filmare, cat si in viata reala. In timpul liber, actritele de la ACASA merg impreuna la fitness, aerobic si inot, dar si la cinema, cafenele sau evenimente mondene.
          Andreea Patrascu marturiseste ca s-a imprietenit foarte bine cu cele doua colege de breasla iar in timpul liber au activitati si pasiuni comune: “Pe Adina o cunosc de 3 ani, doar mi-a fost "surioara mai mica" iar pe Irina o stiu de 1 an, insa anul acesta ne-am cunoscut mai bine si ne-am imprietenit. Acum petrecem mult timp impreuna si la Buftea, dar si in afara programului de filmare. In pauza de pranz iesim sa mancam impreuna, respectand orele de masa ale Adinei, bineinteles J, mergem la sala de fitness sau la piscina impreuna sau iesim pur si simplu ca fetele, in limitele putinului timp liber pe care il avem. Asta vara am fost cu Irina la mare la plaja iar in toamna am vizionat impreuna un turneu de tenis, la invitatia ei. Cu Adina sper sa ies in curand la plimbare cu catelusii nostri, sa socializeze si patrupezii. In weekend prefer sa dau o fuga pana la munte si sa parcurg cu atv-ul diverse trasee forestiere.”
In timpul orelor de fitness, Adina Galupa, Irina Antonie si Andreea Patrascu au o metoda proprie prin care se motiveaza reciproc sa execute mai multe exercitii si sa depuna mai mult efort: “La un moment dat am facut un concurs la sala cu Andreea si Irina: cine arde mai multe calorii in acelasi timp si fiecare a pedalat cat a putut de tare. Intre exercitii stam de vorba ca intre fete iar sala este un loc foarte bun pentru acest lucru, pentru ca iti abate atentia de la faptul ca te dor muschii si ca ai vrea sa renunti. In timpul liber, care este destul de putin, ma mai duc la ping-pong, inot, volei, tenis si iarna la patinaj si schi. Astept vacanta, pentru ca atunci este liber la miscare, din punctul meu de vedere”, povesteste Adina Galupa.
Timpul petrecut impreuna pe platourile de filmare le-a apropiat si mai mult pe cele trei actrite de la ACASA care fac parte din gasca de Dorobanti din telenovela “Iubire si onoare”:  “Ies cu fetele la sala pentru ca este mult mai amuzant si in plus ne ambitionam una pe cealalta. Uneori la cantar sunt discutii de genul “care e mai slaba” J. In “Iubire si onoare” avem secvente amuzante ca fetele de Dorobanti, mergem la manichiura, la solar, in club...astfel ca am hotarat sa mergem impreuna si la sala in viata reala. Sporturi pe care le mai practic in timpul liber sunt: Kangoo Jumps, aerobic in parc, snowboarding si putin tenis, iar la facultate urmez cursuri de balet”, povesteste Irina Antonie.
Telespectatorii le pot urmari pe Andreea Patrascu, Adina Galupa si Irina Antonie in telenovela “Iubire si onoare” ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, ACASA, in rolurile unor fete frumoase si atragatoare, ce isi petrec timpul in cafenelele de lux din Dorobanti.

Un comentariu:

  1. ms pentru informatie

    stiu si eu ca e de luni pana joi cia-cei nasol de oare ce eu sunt obisnuita cu filmele romanestii sa inceapa de luni pana vineri la 20:30

    RăspundețiȘtergere