luni, 29 noiembrie 2010

Augustin Viziru şi Diana Dumitrescu o atacă pe Mădălina Drăghici în Iubire şi onoare


Ilinca (Madalina Draghici) se afla in pericol de a muri inecata, in episodul de marti, 30 noiembrie, al telenovelei Iubire si onoare”, ce se difuzeaza in aceasta saptamana in zilele de luni, marti, joi si vineri, de la 20.30, ACASA.
Samira/Oxana (Diana Dumitrescu) si Aziz (Augustin Viziru) pun la cale un plan diabolic pentru a o elimina pe Ilinca (Madalina Draghici), sotia lui Amir (Radu Valcan). Aziz ii strecoara opiu in ceai iar dupa ce otrava isi face efectul, impreuna cu Samira o arunca pe Ilinca in valurile marii.
La filmarile ce au avut loc in statiunea de lux Bodrum, din Turcia, Madalina Draghici a avut de tras secvente dificile pentru care s-a antrenat intens: “A fost o zi de filmare foarte grea, zi pe care mi-am petrecut-o in mare parte in apa. Ziua precedenta a fost libera si impreuna cu regizorii Iura Luncasu, Alex Fotea si producatorul Ruxandra Ion am exersat “inecul” la piscina hotelului. Ne-am amuzat copios pentru ca pe mine ma tinea apa la suprafata, incercam sa scot tot aerul din plamani pentru a ma duce aproape de fundul piscinei, dar nu a prea functionat”, spune frumoasa Madalina Draghici.
Dupa ce a iesit din apa la finalul filmarii, Madalina a fost intampinata de aplauzele si felicitarile intregii echipe: “S-a tras o singura dubla la secventa in care Aziz si Samira incercau sa ma omoare. Am reusit sa stau sub apa pana cand cei doi si-au terminat replicile si s-a dat stop. Cand am iesit, echipa m-a aplaudat iar eu, evident, m-am simtit foarte bine. S-au tras apoi cateva pickup-uri cu camera subacvatica a lui Ducu Ion. A fost pentru prima data cand am deschis ochii sub apa. Regizorii mi-au explicat starea in care trebuia sa ma aflu si dupa cum am spus, au facut si lectii de “scufundari” cu mine. Cat despre Ilinca, pentru ea, aceasta perioada este un real cosmar. S-a maritat cu Amir pentru a-si urma un vis, visul iubirii, si treptat totul se spulbera…ramane sa vedem ce i se mai pregateste si daca va iesi din toate aceste probleme”, povesteste protagonista telenovelei, Madalina Draghici.
Episodul de marti, 30 noiembrie, in care Aziz (Augustin Viziru) si Samira (Diana Dumitrescu) incearca sa o ucida pe Ilinca (Madalina Draghici) ii va tine pe telespectatori cu sufletul la gura.

Un comentariu: