joi, 4 noiembrie 2010

Ce actori fac parte din familia Poenaru din serialul In Derivă


Primul serial original produs de HBO Central Europe în România îşi concentrează acţiunea pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihoterapeut de elită.
Actorul Marcel Iureş joacă rolul lui Andrei Poenaru, un psihoterapeut sobru, rezervat şi extrem de profesionist care urmează să aibă parte de provocarea vieţii sale – iubirea pentru o pacientă, iubire ce va ameninţa tot ce are mai drag şi mai important pe lume: familia, respectul de sine, reputaţia şi, nu în ultimul rând, meseria.

Dar cine este familia lui Andrei Poenaru?

Laura (48 ani) e soţia lui Andrei, o femeie matură, mamă a trei copii (Vlad – 9 ani, Alexandra – 17 ani şi Petru – 22 ani), care se simte neglijată şi furioasă că Andrei a pus întotdeauna interesul pacienţilor înaintea ei şi a copiilor lor. În esenţă doar o femeie care vrea să se simtă iubită, ea e atât de deziluzionată şi de convinsă de eşecul căsniciei sale, încât sfârşeşte prin a pune în pericol liniştea familială. Laura e inteligentă, vibrantă şi, deseori, de o sinceritate vecină cu cruzimea. Acceptă să meargă cu Andrei la Maria (rol interpretat de Tamara Creţulescu) pentru terapia de cuplu, dar această decizie îi va răvăşi şi mai tare existenţa.
Actriţa Gabriela Butuc, care o joacă pe Laura, a declarat: „Serialul produs de HBO a fost întâmplarea pe care o aşteptam. M-am regăsit în povestea asta. Marcel Iureş este un actor cu care mi-am dorit dintotdeauna să joc. M-a ajutat enorm să pot juca acest personaj aşa cum mi-am dorit, şi sper că acest lucru se va vedea.
Gabriela Butuc este absolventă a  UNATC, secţia Arta Actorului promoţia 1989, clasa prof. Dem Radulescu şi a putut fi văzută atât pe scena teatrului, cât şi pe marele ecran.
Alexandra, fiica lui Andrei, are 17 ani şi face voluntariat la un centru pentru adolescenţi. În acelaşi timp se implică în diverse moduri în salvarea familiei sale.
Alexandra e interpretată de actriţa Laura Ilie. „Pentru mine HBO reprezintă un standardad ridicat şi mă bucur că am avut alături o echipa atât de bună.” În ceea ce priveşte apariţia în serial alaturi de Marcel Iureş, Laura a declarat: „E extraodinar să lucrezi alături de o legendă.
Absolventă a secţiei Arta Actorului din cadrul UNATC, promoţia 2009, Laura Ilie a început să cocheteze cu actoria încă din şcoală.
Vlad este fiul cel mic al cuplului Poenaru, în varsta de 9 ani şi este interpretat de Marc Simion Titieni.
Marc are 10 ani şi a mai jucat în producţii TV. Iubeşte baschetul şi îşi doreşte să practice acest sport în America.
Fiul mai mare al lui Andrei Poenaru este Petru, are 22 ani şi este student la Institutul de Marină din Constanţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu