duminică, 14 noiembrie 2010

Madalina Draghici - ritual henna inaintea nuntii din Iubire si onoare

 Ilinca (Madalina Draghici) urmeaza ritualul de infrumusetare cu henna inaintea nuntii cu seicul Amir (Radu Valcan), in episodul de luni, 15 noiembrie, al telenovelei “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de la 20.30, ACASA.
Pregatirile pentru nunta Ilincai (Madalina Draghici) cu Amir (Radu Valcan) dupa traditiile si obiceiurile arabe incep cu “noaptea henna”, o traditie veche ce consta in decorarea pielii viitoarei mirese cu simboluri ale fertilitatii si dragostei. Ilinca (Madalina Draghici) imbraca o camasa alba specifica ritualului henna iar femeile din emirat sarbatoresc in jurul ei prin muzica si dansuri orientale, ceaiuri aromate si mancare traditionala: “Ritualul henna este o traditie foarte importanta in cultura araba. Acesta se petrece in noaptea anterioara nuntii iar femeile devin la un moment dat ursitoare. Tot procedeul de decorare a mainilor si a picioarelor a durat cel putin 3-4 ore si a fost realizat cu maiestrie de make-up artistul Andreea Dardea. Asa cum oricarei femei ii place sa fie aranjata si mie mi-a placut sa fiu pictata. M-am simtit ca o mica printesa, desi incepuse sa ma gadile”, povesteste amuzata Madalina Draghici, protagonista telenovelei “Iubire si onoare”.
Telespectatorii vor face o incursiune in misterioasa cultura araba prin ritualul henna pe care-l respecta Ilinca (Madalina Draghici) inaintea casatoriei cu Amir (Radu Valcan) - un eveniment ce simbolizeaza intrarea tinerelor fete intr-o noua etapa a vietii lor, cea de femei maritate, in episodul de luni, 15 noiembrie, al telenovelei “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de la 20.30, ACASA.

Un comentariu:

  1. ehe si matusa mea kre e araboaica mi-a desenat henna a durat ceva dar mi-a placut mult de tot si madalina sa-ti cumperi un bichon maltez

    RăspundețiȘtergere