vineri, 5 noiembrie 2010

Maria Dinulescu este Nora în serialul În Derivă


Primul serial original produs de HBO Central Europe în România îşi concentrează acţiunea pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihoterapeut de elită.

Actorul Marcel Iureş joacă rolul lui Andrei Poenaru. După ce se îndrăgosteşte de Nora, pacienta sa, el pune sub semnul răsturnării şi al haosului tot ce are mai drag şi mai valoros: propria viaţă, respectul de sine, familia, copiii, profesia, reputaţia, pacienţii, prietenii.

Nora – Pacienta din şedinţele care au loc la HBO în fiecare luni seara, timp de 9 săptămâni, din 6 decembrie.

Senzuală şi foarte inteligentă, capricioasă şi foarte caustică, la cei 30 de ani ai săi Nora are o personalitate nevrotică şi narcisistă ce-i permite auto-analize necruţătoare, dar care nu o pot împiedica să se amorezeze de propriul său terapeut...

Orfană de mamă de la o vârstă foarte fragedă, Nora a fost întotdeauna colacul de salvare de care neconsolatul său tată s-a agăţat cu disperare, lipsind-o, astfel, de o veritabilă figură paternă. Marcată de această lipsă şi tânjind după afecţiune, adolescenta Nora a sedus un bărbat mult mai în vârstă ca ea. Acum, ajunsă la maturitate, aceeaşi instabilitate emoţională o face să se teamă de căsnicie, să-l respingă pe cel care o iubeşte şi să se îndrăgostească iremediabil de psihoterapeutul ei. Dar ce se va întâmpla dacă, cumva, va căpăta ceea ce-şi doreşte cu atâta pasiune?

Actriţa Maria Dinulescu o interpretează pe Nora, un rol dificil pentru care s-a pregătit o bună perioadă de vreme la spitalul Bagdasar din capitală. Maria Dinulescu a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L.Caragiale - Bucureşti (secţia Actorie Teatru şi Film - clasa prof. dr. univ. Sanda Manu - Ion Cojar). Până în acest moment a avut roluri în 20 de scurtmetraje, 12 lungmetraje (printre care California Dreaming şi Pescuit Sportiv) şi câteva seriale TV.

În timpul filmărilor, Maria a declarat: „Avem la acest proiect o echipă tehnică 100% de cinema, un scenariu de succes în Israel şi America şi doi regizori apreciaţi. Cu acest suport în spate am avut multă încredere că o să iasă bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu