joi, 4 noiembrie 2010

Ramona Hanganu şi Costin Sforaru la Dansez pentru tine


Vineri seara, perechile concurente de la “Dansez pentru tine” vor avea de trecut in pasi de dans de la o proba spectaculoasa, plina de ritm la un stil romantic, de poveste. Adela Popescu, Paula Seling, Razvan Fodor si Octavian Strunila alaturi de partenerii lor de dans si de vis vor intra in lumea spectaculoasa si sacadata a Stomp-ului si apoi vor pluti pentru a cuceri juriul in pasi de vals.
O pereche faimoasa in istoria „Dansez pentru tine”, Iuliana Luciu si Grigore Moldovan, cei care au ocupat locul al doilea in sezonul trecut al emisiunii, revin in ring pentru a dansa un Stomp demonstrativ la inceputul emisiunii.
Ramona Hanganu si Costin Sforaru, protagonistii serialului „Mostenirea”, de la Pro Tv vor interpreta un tango pasional in direct, in platoul emisiunii, pentru a ajuta o familie speciala, formata din doi soti pitici care acum cateva luni au nascut un baietel pentru care isi doresc un viitor bun. In coregrafia conceputa de Bogdan Boanta pe tango-ul emotionant din „Parfum de femeie”, cei doi se vor inspira din dragostea pe care o joaca in serialul de la Pro Tv. Chiar daca au foarte putin timp pentru repetitiile de dans din cauza filmarilor pentru „Mostenirea”, coregraful Bogdan Boanta sustine ca va iesi un dans minunat datorita expresivitatii si talentului lor.
Punctul culminant al serii va fi duelul in care se vor confrunta in pasi de Bollywood, Swing si Stomp Nicola si Stefan si Bogdan Vladau si Ana Maria. Seara va fi una grea, dar si emotionanta pentru duelisti. Chiar in ziua aniversarii ei, Nicola va da tot ce-i sta in putere pentru a convinge telespectatorii ca visul lui Stefan de a-si ajuta fiul grav bolnav merita sa mearga mai departe. Bogdan Vladau va incerca sa uite in ring de durerile pe care le are din cauza lombosciaticii care i s-a declansat intr-uin din zilele de antrenament. Telespectatorii sunt singurii care pot schimba destinele celor din ring trimitand sms la 1276 cu numele favoritilor lor, „Nicola” sau „Bogdan”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu