miercuri, 29 decembrie 2010

Ce au primit vedetele de Acasă de Crăciun

Diana Dumitrescu (foto), actrita din telenovela “Iubire si onoare” a petrecut ziua de Craciun alaturi de familie iar in Ajun a stat cu nasul lipit de geam in asteptarea Mosului. Dimineata asteptarea a meritat pentru ca: “de Craciun am primit un porcusor vintage, un dar care m-a amuzat foarte tare! Apoi imi doream ceva foarte mult si cred ca Mosul mi-a auzit dorinta asa ca mi-a adus 2 plantute care cresc intr-o sticla care se sparge atunci cand florile se fac mari.  Si am primit o Biblie de marimea unei nuci”, spune frumoasa Diana.
          Proaspat logodita Majda Aboulumosha a primit si ea un dar de la iubitul ei, Jacques, o vacanta romantica, in doi, la poalele muntelui.  “Am fost intr-un loc romantic, doar noi doi, de care ne-am bucurat din plin. Apoi am ajuns la parinti acasa unde, surpriza, se oprise Mosul cu multe daruri pentru mine. Asa ca am primit crème, parfumul meu preferat, cateva bluze. Anul acesta am fost vizitata de un Mos plin de daruri”, spune amuzata interpreta Nadirei din telenovela “Iubire si onoare
          Madalina Draghici se declara la randul ei multumita. “Am primit cam tot ce-mi doream. Mosul s-a oprit intai la bunica si lasat acolo cadou pentru mine un halat pufos, apoi a ajuns si la ai mei de la care am primit o pereche de casti care tin cald cu blanita de iepure.”
           Si surprizele nu s-au oprit aici. Mos Craciun a fost darnic si cu Razvan Fodor caruia i-a adus un cadou pentru inima lui. “Tare meloman e Mos Craciun daca a stiut el sa-mi aduca exact colectia de DVD-uri pe care mi-o doream. De doua zile ascult doar Pink Floyd si Dépêche Mode. Multumesc Mosule pentru ca mi-ai daruit un Craciun fericit”, spune interpretul lui Sarpe din telenovela “Iubire si onoare”.
Pe langa cadouri vedetele ACASA s-au bucurat si de bucatele gustoase puse pe masa de Craciun. Daca pentru unele aceasta Sarbatoare a fost un adevarat festin culinar, altii au reusit chiar sa slabeasca. “Am dat jos 2 kilograme. Am mancat putin desi mama a pregatit o tona de mancare dar  cum eu nu maninc carne de porc,  sarmalele, toba si lebarul nu mi-au facut cu ochiul”, spune mandra de ea Majda. La fel de bine se simte si Diana Dumitrescu, actrita care, desi a dat iama in dulciurile trimise de acasa, a reusit sa slabeasca cateva kilograme. “De mancat nu am mancat prea mult. Insa nu am rezistat dulciurilor facute in casa si nici celor trimise de mama, de la Constanta. Cu toate acestea am reusit sa slabesc!”, povesteste vedeta ACASA.
          Si, in timp ce unii isi doresc sa slabeasca, altii profita de Sarbatori pentru a adauga cateva kilograme in plus. Este cazul Madalinei Draghici, protagonista telenovelei “Iubire si onoare” care a gustat din toate. “De Craciun am mers la Targoviste la bunicii mei unde am avut parte de un adevarat festin culinar-sarmale facute de bunica, curcan cu portocala si mere gatit de matusa, prajituri. Sincer sper sa reusesc sa pun cateva kilograme dupa acest maraton culinar”, spune razand Madalina.
           Dupa ce au desfacut cadourile de Craciun si s-au desfatat cu bunatatile gatite in familie vedetele ACASA se pregatesc acum sa intampine Noul An cu voie buna si speranta de mai bine.

Un comentariu: