miercuri, 1 decembrie 2010

Clase 406 începe Acasă pe 10 decembrie


Înainte de „Rebelde” şi înainte de turneele mondiale RBD a fost „Clase 406”, telenovela care i-a adus împreună pe Alfonso Herrera, Dulce Maria, Christian Chavez şi Anahi. Din 10 decembrie, în fiecare zi ACASĂ, de luni până vineri de la 15.15, iar sâmbătă şi duminică de la 15.30, „Clase 406” îşi începe aventura, ACASĂ.
Una dintre cele mai longevive producţii Televisa, „Clase 406” este povestea unor liceeni care descoperă fiorii adolescenţei, pasiunea pentru muzică, precum şi primele iubiri. Jorge Poza, cunoscut publicului de ACASĂ din telenovele precum „Împotriva destinului”, „Pădurea blestemată” sau „Taina din adâncuri”, este în „Clase 406Francisco Romero, cel care le este elevilor mai mult decât un profesor, un prieten. Dulce Maria are în noua telenovelă de ACASĂ  primul său rol principal din carieră, în timp ce Anahi, actriţa şi cântăreaţa care va avea pe 17 decembrie la Bucureşti un concert exploziv la care ACASĂ este partener media, interpretează un rol negativ.
Dulce Maria, Alfonso Herrera, Christian Chavez, Sherlyn, Aaron Diaz, Francisco Rubio şi Grettell Valdez fac parte din formaţia Clase 406, care dă şi titlul telenovelei. Împreună, tinerii au lansat şi două CD-uri care s-au bucurat de un mare succes, astfel încât trupa a pornit şi în turneu în Mexic.
După ce au ridicat publicul din România în picioare la concertele RBD, după ce au cucerit milioane de tineri din întreaga lume cu telenovela „Rebelde”, Dulce Maria, Christian, Poncho şi Anahi revin ACASĂ, de această dată în telenovela care i-a adus împreună atât pe micul ecran, cât şi pe scenă, „Clase 406”. Pe lângă aceştia, în producţia semnată Pedro Damian telespectatorii vor recunoaşte şi alţi actori iubiţi din telenovele, precum Sherlyn („Cameleonii”), Sebastian Rulli („Rubi”, „Pasiune”), Iran Castillo („Cântec de iubire”, „Dragoste nebună”), Michelle Vieth („Iubire cu chip rebel”, „Trădarea”), Sara Maldonado („Paradisul blestemat”), Arap Bethke („Dona Barbara”) şi Francisco Gattorno („Fructul oprit”, „Văduva Blanco”).
Din 10 decembrie, telespectatorii for simţi nebunia vârstei adolescenţei şi vor fredona muzica celor din „Clase 406”,  în fiecare zi ACASĂ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu