miercuri, 15 decembrie 2010

Dragoste şi pedeapsă un nou serial la Kanal D din 3 ianuarie

Kanal D lanseaza un nou serial, “Dragoste si pedeapsa”, luni, 3 ianuarie 2011, ora 20.30.
“Dragoste si pedeapsa” este o alta carte de vizita a producatorului serialului care a cucerit lumea “1001 de nopti”, avandu-i ca protagonisti pe Murat Yildirim, “Demir” din serialul “Asi. Impotriva destinului” si pe frumoasa Nurgül Yesilçay, actrita care a obtinut nu mai putin de patru premii pentru cea mai buna actrita, in Turcia.
Alaturi de cei doi corifei, o vom putea revedea pe actrita Tomris Incer, cunoscuta telespectorilor ca “Nadide”, din “1001 de nopti”, interpretand acum un rol absolut exceptional in serialul “Dragoste si pedeapsa”.
“Dragoste si pedeapsa” prezinta povestea a doua lumi diferite, o fata a Turciei neexploatata pana in acest moment, ascunsa de ochii lumii occidentale, care nu a fost aratata niciodata intr-un serial turcesc dar care va fi acum dezvaluita cu bune si rele. Prezentarea traditiilor stravechi ale societatii turce, a vietii de familie cu toate constrangerile ei este principalul argument diferentiator in fata tuturor celorlalte seriale turcesti realizate pana in acest moment. Pe de o parte avem partea moderna a Turciei, familia moderna a vremurilor noastre iar de cealalta parte avem familia traditionala care se ghideaza si traieste dupa obiceiuri si traditii cu reguli stricte, uneori duse la extrem, dar respectate cu rigozitate.
Yasemin (Nurgül Yesilçay) este o tanara de 25 de ani care se pregateste sa se casatoreasca. Inainte de nunta cu o saptamana insa il prinde pe viitorul ei sot in pat cu  prietena ei. Pentru ca sora cea mica a lui Yasemin a ramas insarcinata foarte tanara si a murit in urma unei intreruperi de sarcina, tatal ei, inainte de a muri, a pus-o pe Yasemin sa jure ca nu va fi cu nimeni inainte de casatorie. Ea a incercat sa isi tina promisiunea facuta insa din cauza tradarii iubitului ei, nu va reusi. Dezamagita de cele intamplate, Yasemin se duce pentru cateva zile la mama ei,  care locuieste in Bodrum. Acolo il va cunoaste pe Savaş (Murat Yildirim) si isi va petrece noaptea cu el. Va ramane insarcinata, mama ei nu­-i va da voie sa faca intrerupere de sarcina asa ca Yasemin va fi nevoita sa faca acest copil fara ca Savaş sa stie, deoarece ei se revad abia dupa un an de zile, dupa ce ea va naste.
Savaş este fiul uneia dintre cele mai importante familii din Van, un oras in estul Turciei. O familie strans legata de traditii si obiceiuri. Savaş s-a intors de curand in tara, el fiind plecat pana atunci la studii, in strainatate. La scurt timp dupa ce se intoarce acasa, fratele sau mai mare si tatal lui mor intr-un accident de masina. Conform traditiei, Savaş va fi cel care va deveni capul familiei, si tot conform traditiei, el trebuie sa se casatoreasca cu sotia fratelui sau, ramasa vaduva. Initial el se va opune acestei traditii insa, isi da seama ca daca va continua sa se impotriveasca, este posibil ca familia fetei sa o omoare, conform traditiei musulmane, asa ca accepta aceasta casatorie doar ca o formalitate si ca o solutie de moment pentru a-i salva fetei viata.
In toata nebunia asta, Savaş se va indragosti de Yasemin la prima vedere. Ca sa isi poata trai povestea de dragoste insa va trebui sa lupte cu familia lui dar si a sotiei sale. Pentru a evita varsarea de sange si un alt razboi intre familii, Savaş va trebui sa pastreze aparentele in relatia cu cumnata sa care acum ii este sotie. Pe de alta parte, trebuie sa renunte la afacerile necurate cu care se ocupa familia lui in Van si sa inceapa o noua afacere din care familia lui sa poata trai. Dorinta lui este insa impotriva traditie ceea ce-l impiedica sa divorteze si sa inceapa o noua viata alaturi de Yasemin.

“Dragoste si pedeapsa” este o ecranizare perfecta a dragostei dintre doi tineri care, datorita obiceiurilor, traditiilor si regulilor lumii islamice, vor avea mult de indurat, pentru a fi impreuna.
Urmariti serialul “Dragoste si pedeapsa”, o ecranizare absolut captivanta, plina de suspans, din 3 ianuarie, ora 20.30, in fiecare zi de luni si marti, numai la Kanal D.

9 comentarii:

  1. super tare filmul tare belea nota 10

    RăspundețiȘtergere
  2. e un film de succes nota 10

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu ma uit la film dar as vrea sa vad ce se intampla mai departe ca deja stiu ca yasemin si savas vor ramane pentru tot deauna impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  4. E cel mai tare serial al ANULUI ...Merita vizionat... De fiecare cand il vad am emotii legat de ce se va intampla si cand e publicitate ma enervez din cauza ca e nasol tot sa il intrerupa ...Dar na....In rest merita NOTA 10 cu felicitari !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. da,intr-adevar, e super tare :X

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place la nebunie acest serial ca dealtfel toate serialele turcesti dar acesta in mod deosebit .Iubesc actorii,iubesc regizorul,iubesc scenaristul etc....

    RăspundețiȘtergere
  7. Au inceput sa-mi placa serialele turcesti,le-am vazut si pe cele dinainte,urmaresc si "iubire ascunsa"si "Dragoste si pedeapsa",sunt din viata,au personaje cu trairile obisnuite oamenilor obisnuiti,peisajele sunt superbe,muzica e minunata.

    RăspundețiȘtergere
  8. HEY BUNA DACA TOT MURITI DE SUSPANS AM EU UN SITE UNDE SE GASESC EPISOADE TRADUSE PANA LA 45 SITE-UL ESTE:http://www.peteava.ro/ SUS VETI GASI UN LOC UNDE SE POATE CAUTA SI SCRIETI ACOLO CE EPISOD CAUTATI EXEMPLU:DRAGOSTE SI PEDEAPSA EPISODUL 34

    RăspundețiȘtergere
  9. cel mai tare fim....savas(murat ildyrim)este SUPEREB la fel si yasemin foarte frumosi amandoi....:X:X:X:X:X:savasX:X::X:

    RăspundețiȘtergere