luni, 20 decembrie 2010

Maite Perroni si William Levy fac super audienta

Dupa ce au jucat in telenovela "Cuidado con an angel" - "Iubire cu chip rebel", Maite Perroni si William Levy fac din nou echipa in "Triunfo del Amor". S-ar parea ca noua telenovela face audiente neasteptat de bune, iar de curand a facut 16, 8 puncte de audienta la nivel national. Astfel ca telenovela a ras tot ce a intalnit in cale, iar William si Maite au facut ce au stiut mai bine, cucerind astfel tot.

7 comentarii:

  1. Nu stiu de unde iti iei tu informatiile dar sunt eronate rau de tot.
    El triunfo del amor este un MARE esec la nivel national iar 16 virgula nu stiu cat ai scris tu acolo nu numai ca nu rade nimic dar este o cifra foarte mica, este intrecuta in audiente si de telenovele de dupa amiaza ex: Teresa si Cuando me enamoro ,cea din urma fiind telenovela cu cele mai mari rating-uri din Mexic in momentul de fata avand 32 si ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. nui adevarat... ia mai taci..! el triunfo del amor ii cea mai tare telenovela ....! si william impreuna cu maite fac cel mai dragut cuplu asa ca nui adevarat ce ai zis ca cica''este un mare esec'' din contra este un MAREE SUCCES.. tu esti un MAREE ESEC !

    RăspundețiȘtergere
  3. cand incepe el triunfo del amor? zice-ti si mie ca mor de nerabdare sa vad la tv :X

    RăspundețiȘtergere
  4. credeti-ma sunteti cel mai frumos cuplu mai ales willyam levy ahhhhhhhh pupateasi botu ala de printu meu

    RăspundețiȘtergere
  5. eu il iubesc faorte mult pe William si pe Maite la fel.VA PUP

    RăspundețiȘtergere
  6. Triumful dragostei este cel mai tare serial..mai ales ca joaca Maite si William care dupa parerea mea ar trebui sa fie impreuna si in realitate nu doar in filme...Fac o pereche foarte dragutza:)
    Va pup:*

    RăspundețiȘtergere
  7. fa tatelor nu mai stati atat si barfiti si criticati pe alti cu rating si fara tot ramanene cel mai marfa fil asa ca stati dreacu la cratita

    RăspundețiȘtergere