luni, 24 ianuarie 2011

Azi incepe Demon si Inger Acasa


De azi, 24 ianuarie, o nouă producţie va avea premiera ACASĂ. De luni până joi, telespectatorii vor putea urmări  aventurile personajelor de la orele 23.30, iar în serile de weekend, de la 22.30.
Angel (Jencarlos Canela), cunoscut drept „El Diablo”, s-a născut într-o gară din New York şi nu şi-a cunoscut niciodată părinţii. Pentru el, viaţa este un joc pe care trebuie să îl câştige, dar ani mai târziu, după o viaţă petrecută pe străzi în care a devenit hoţ, el este prins şi trimis la închisoare.
Astfel, el ajunge să o cunoască pe Manuela (Gaby Espino), avocata sa, care reuşeşte să îl scape de închisoare. Cei doi se îndrăgostesc, dar iubirea lor este imposibilă, deoarece Manuela este logodită cu Martin (Miguel Varoni), un om de afaceri foarte cunoscut şi respectat în oraş.
Când iese din închisoare, Angel promite să îşi schimbe viaţa datorită iubirii imense pe care o simte pentru Manuela. Totuşi, el află că înainte să dispară, mama lui s-a îndatorat la o bandă de hoţi, care acum îl obligă pe Angel să comită un mare jaf. Mai mult, el descoperă ca şeful bandei este chiar logodnicul Manuelei, Martin, iar în acelaşi timp, acesta este şi tatăl care  l-a dispreţuit.

FIŞA TEHNICĂ:

„Demon şi înger” – „Mas Sabe El Diablo”
Producţie: Telemundo, SUA, 2009

DISTRIBUŢIE:

Gaby Espino – Manuela Davila
Jencarlos Canela – Angel Salvador
Miguel Varoni – Martin Acero
Ezequiel Montalt – Cristian Acero
Eva Tamargo – Arianna Davila
Jorge Luis Pila – Jimmy Cardona
Karla Monroig – Virginia Davila
Carlos Camacho – Horacio Garcia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu