miercuri, 12 ianuarie 2011

Radu Valcan a declarat la ProFM ca nu se gindeste sa se recasatoreasca


Matinalul de la “Alarma” ProFM, Bogdan Nicolai a stat de vorba in aceasta dimineata cu Radu Valcan, pe care telespectatorii il urmaresc ACASA, in telenovela “Iubire si onoare”, despre relatia lui cu Adela Popescu.
Actorul a declarat in interviul dat la ProFM ca povestea de dragoste dintre el si Adela a venit de la sine: “Practic ne-am apropiat amandoi cam in acelasi timp, nu pot sa spun ca a existat un moment anume, dar am inceput sa vorbim la un moment dat mai mult, despre secventele din serial, despre viata, spune Radu care precizeaza ca amindoi si-au dat seama cam in acelasi timp ca se plac, nefacind neaparat unul dintre ei primul pas.
Actorul a mai adaugat ca nu s-au afisat inca de la bun inceput impreuna pentru ca “am considerat ca este un timp al nostru, pe care vrem sa-l conservam cit mai bine si nu stiu poate in acest moment e nevoie de discretie, ca in viata fiecarui om de fapt, nu numai a noastra”.
Intrebat ce ii place cel mai mult la Adela, el a spus ca “usor, usor m-a atras modestia ei, simtul umorului, naturaletelea, este o persoana extreme de sufletista – lucruri care ma implinesc pe mine. Are foarte multe calitati, eu am enumerat acum doar citeva”. El mai spune ca secventa de la dus filmata impreuna nu are nicio legatura cu acest inceput de relatie, adaugind ca astfel de secvente sint extrem de greu de jucat si ca au fost foarte emotionati in aceasta ipostaza.
Ascultatorii ProFM care au fost pe receptie la Alarma cu Sara si Nicolai in aceasta dimineata au mai aflat de la Radu ca nu isi doreste inca sa se recasatoreasca: “Nu, nu ma gindesc la asa ceva, este un moment frumos ca in viata fiecarui om normal si noi incercam sa profitam cit mai mult de clipele astea, sa ne bucuram, sa ne cunoastem din ce in ce mai bine, sa ne descoprim cit mai mult.
Pe www.profm.ro, in cursul zilei de astazi va fi postat interviul integral oferit de actorul din “Iubire si onoare” la ProFM pentru cei care doresc sa afle mai multe despre relatia dintre cele doua vedete ACASA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu