miercuri, 19 ianuarie 2011

Carmen Tănase din Moştenirea a fost surprinsă de ziua ei

 Carmen Tanase, actrita care o interpreteaza pe Flacara in serialul “Mostenirea” difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22:15 a avut parte de o aniversare speciala. Actrita si-a invitat colegii si pe cei mai buni prieteni sa ciocneasca un pahar, insa nu s-a asteptat nicio clipa la ceea ce avea sa urmeze.
 Carmen a marturisit in repetate randuri ca este o mara fana Michael Jackson si ca i-ar placea ca la un moment dat sa organizeze o petrecere cu aceasta tema. Asta s-a intamplat chiar ieri! Cu numai cateva minute inainte de sosirea invitatiilor, Carmen a fost “rapita” de stilistul Radu Mada care i-a pregatit o tinuta cu elemente din costumele Regelui Pop. Carmen a fost adusa in mijlocul prietenilor legata la ochi pentru ca aici o astepta o super surpriza: Loredana i-a cantat melodia “You are not alone”, adaptand o parte din versuri special pentru aceasta ocazie. “Am simtit ca se pregateste ceva, dar nu ma asteptam la asta. Indiferent ce mi-am dorit, am mai mult decat mi-am dorit vreodata”, a povestit Carmen printre lacrimi. Jean de la Craiova a fost si el la petrecere, ritmurile sale invitandu-i la dans pe cei prezenti. Pentru a o surprinde pe Carmen, Doinita Oancea si Octavian Strunila au imprumutat costume din garderoba emisiunii “Dansez pentru tine” fiind astfel niste aparitii de senzatie! 
             O alta surpriza a fost pregatita de Monica Pop, prietena cea mai buna a lui Carmen, Elvira Deatcu, Virginia Rogin si Pavel Bartos, care i-au oferit acesteia titlul special de “Doctor Honoris Flacara”. Cei patru au imbracat niste robe aduse special de Monica Pop, prorector al Universităţii de Medicină „Carol Davila”, pentru ca momentul sa fie original 100%. Tot de la ei, Carmen a primit si o bancnota de 100 de dolari pe care era imprimat chipul ei. “Carmen nu se simte bine cu bani in buzunar asa ca ne-am gandit, cu sprijinul presedintelui Obama, sa-i facem propria bancnota” povesteste zambind Monica Pop.
             Printre cadourile originale primite de actrita din “Mostenirea”  se numara si cutia cu lozuri oferita de colegii din serial. “Ea a povestit la un momendat ca si-ar dori, la fel ca noi toti, sa castige la loto. Atunci, de ziua ei, noi i-am cumparat foarte multe lozuri, bilete la 6/49, lozuri in plic, etc. care speram sa-i aduca noroc”, a declarat Doinita.
             Un alt moment special al serii a fost taierea tortului, pe care prietenii l-au adus “in scena” la ora 19:25, fix ora la care s-a nascut Carmen. Actrita a fost permanent alaturi de mama ei, care a urmarit cu lacrimi in ochi intreaga petrecere si s-a bucurat de fiecare gest de prietenie pe care fiica ei il primea din partea celor dragi.
             Printre prietenii care i-au fost alaturi actritei in aceasta zi speciala au fost si Gheorghe Visu,  Diana Dumitrescu si sotul ei Ducu Ion, producatorul serialului “Mostenirea”, Marin Moraru,  Gariela Dinica, regizorul Iura Luncasu, Alexandru Papadopol, Vladimir Gaitan, Tora Vasilescu si multi alti colegi din serial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu