joi, 27 ianuarie 2011

Matt LeBlanc adoră să stea degeaba


Matt LeBlanc, unul dintre protagonistii serialului “Prietenii tai” (“Friends”) difuzat de Pro Cinema in fiecare luni si marti de la ora 21:00, a dezvaluit cotidianului britanic “The Sunday Times” una dintre modalitatile sale favorite de petrecere a timpului liber – statul degeaba. “Imi place la nebunie sa stau degeaba”, a declarat actorul, care a recunoscut cu francheteca, de fapt, la suma pe care a incasat-o dupa ce a lucrat la “Prietenii tai” nici nu mai trebuie sa munceasca, daca nu vrea. “Charlie Sheen cistiga 2 milioane de dolari pentru rolul din Doi barbati si jumatate acum. La vremeaaceea, noi cistigam fiecare cite 100 de milioane”, spune Matt LeBlanc.
            Intrebat daca i se pare ca intr-adevar merita atitia bani, LeBlanc raspunde: “Asta e irrelevant. Noi puteam sa cerem banii aia. Daca esti in postura de a putea sa ceri o asemenea suma si nu o faci, esti un prost! Dar noi am fost destepti”, mai adauga actorul.
            Acestea fiind datele situatiei, nu este de mirareca Matt LeBlanc a mai declarat: “Nu mai trebuie sa lucrez niciodata. Si chiar imi place la nebunie sa stau degeaba”, spune vedeta din “Prietenii tai”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu