joi, 13 ianuarie 2011

Gasca din “Poză la minut” vine la Pro Cinema cu un nou sezon şi noi celebrităţi invitate


Hohotele de râs continuă la Pro Cinema, iar de vineri, 21 ianuarie, un nou sezon al serialului „Poză la minut” aduce comedia la cote maxime, de miercuri până vineri de la orele 21.00. Serialul nominalizat la şase premii Emmy şi la nu mai puţin de şapte Globuri de Aur a ajuns la Pro Cinema la cel de-al şaselea sezon, iar Maya, Finch, Nina şi restul găştii nebune din „Poză la minut” se trezesc puşi în situaţii care mai de care mai haioase. În plus, în sezonul nou al serialului de la Pro Cinema, telespectatorii îi vor putea urmări în apariţii episodice şi pe David Hasselhoff, Snoop Dog, sau Jay Leno.
Maya, interpretată de Laura San Giacomo, actriţa nominalizată la un premiu BAFTA pentru „Sex, minciuni şi casete video” şi la două Globuri de Aur, îşi angajează o nouă asistentă, care se foloseşte de sexualitatea ei pentru a escalada în ierarhia companiei. Între timp, Maya încearcă să facă faţă avansurilor actorului Ray Liotta, îndrăgostit de ea până peste cap. Tot în cel de-al şaselea sezon, Jack, interpretat de actorul nominalizat la Oscar, la un premiu BAFTA şi câştigător a două Globuri de Aur, George Segal, îl concediază pe Finch după ce îl prinde în pat cu soţia sa.
David Spade, de patru ori nominalizat la Emmy, de două ori la Globurile de Aur şi câştigător al unui MTV Movie Award, este Finch în „Poză la minut”, iar rezistenţa lui este testată încă o dată, după ce o febleţe a sa din trecut se angajează la Blush, iar acum el este cel sedus. Wendie Mallick, nominalizată la două Emmy şi un Glob de Aur pentru rolul Ninei din „Poză la minut” nu are nici ea o viaţă uşoară în sezonul nou de la Pro Cinema. Ea are un şoc atunci când află că este bunică, iar ceilalţi profită de fiecare moment pentru a-i reaminti acest lucru.
În cel de-al şaselea sezon al serialului „Poză la minut”, telespectatorii o vor putea vedea şi pe frumoasa Rebecca Romijn, numită de revista People una dintre cele mai frumoase 50 de personalităţi din lume, aleasă femeia anului de GQ în 1997, şi care în topul revistei Stuff a fost printre cele mai sexy 102 femei din lume. Într-unul din episoadele din „Poză la minut”, personajul ei îşi manifestă dispreţul faţă de filmele science fiction, iar Finch îi spune că de fapt ea ar face orice pentru un rol într-un astfel de film. Ca urmare, Rebecca Romijn a primit rolul lui Mystique din seria „X-Men”, pentru care actriţa a câştigat un premiu Saturn şi a fost de două ori nominalizată la premiile Teen Choice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu