joi, 13 ianuarie 2011

Sophia Myles din La lumina lunii crede că „sexul este mult mai uşor ca dansul!”

Actriţa britanică Sophia Myles, din serialul „La lumina lunii” de la Pro Cinema, de miercuri până vineri de la orele 20.00, crede că sexul este o activitate mult mai uşoară şi mai plăcută decât dansul.
Actriţa din serialul cu vampiri de la Pro Cinema nu are nicio reţinere să filmeze scene de sex, dar susţine că scenele în care trebuie să danseze reprezintă cea mai mare teamă a ei, mai ales dacă partenerul ei de dans are mai multă experienţă decât ea.
După cum spune chiar Sophia Myles, cea mai dificilă secvenţă filmată în cariera ei a fost pentru filmul „Hallam Foe”, în care trebuia să danseze alături de partenerul ei. „Sexul e mult mai uşor ca dansul. E foarte ciudat, pentru că cea mai grea scenă pe care am filmat-o vreodată a fost una în care trebuia să dansez. Chiar am avut insomnii din cauza acestei scene”, mărturiseşte Sophia Myles. „Eram mult mai îngrijorată pentru secvenţa de dans, decât pentru oricare alta, deoarece nu prea am încredere în mine atunci când vine vorba să mă mişc pe ringul de dans. Iar să fac asta pe peliculă şi mai ales în faţa unui bărbat cu experienţă, a fost cu mult mai solicitant decât orice scenă de sex”.
Pe Sophia Myles telespectatorii o pot urmări la Pro Cinema în serialul „La lumina lunii”, alături de Alex O’Laughlin şi Shannyn Sossamon, de miercuri până vineri de la orele 20.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu