miercuri, 26 ianuarie 2011

Florin Zamfirescu va juca în Iubire şi onoare

Florin Zamfirescu va juca in telenovela “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, ACASA, rolul lui Said, un arab puternic a carei aparitie va tulbura linistea multor personaje, iar secrete bine pastrate vor iesi la iveala.
          In ceea ce priveste rolul din telenovela “Iubire si onoare”, Florin Zamfirescu povesteste ca e diferit de tot ce a interpretat pana acum: “E un arab care va influenta atat viata Ilincai cat si a lui Amir, e un razbunator. Il judec ca pe un om care are dreptate. Said un om puternic spre deosebire de Gigi Dumbrava sau Haralamb Capelin. Este un introvertit, un alt tip de om de actiune, e puternic, echilibrat, activ si foarte inteligent”.
Desi la prima vedere hainele arabesti l-au surprins, marele actor s-a obisnuit sa se imbrace ca un arab pentru a-i da viata lui Said: “Am avut un soc cand a trebuit sa ma imbrac arabeste, dar m-am invatat si chiar imi place sa ma imbrac asa”, spune Florin Zamfirescu.
De joi, 27 ianuarie, de la 20.30, Florin Zamfirescu va reveni ACASA in rolul arabului Said din telenovela exotica “Iubire si onoare”, iar de la 22.30, la “Povestiri de noapte”, telespectatorii vor urmari un material de making-of de la filmarea primeler secvente pentru “Iubire si onoare” ale marilor actori Stela Popescu si Florin Zamfirescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu