miercuri, 19 ianuarie 2011

Matt LeBlanc s-a lăsat de fumat



Matt LeBlanc, vedeta serialului “Prietenii tai” (“Friends”) difuzat de Pro Cinema in fiecare luni si marti de la ora 21:00 are planuri mari pentru anul care tocmai a inceput. Unul dintre acestea priveste renuntarea odata pentru totdeauna la fumat.
           Actorul s-a mai luptat cu dependenta de nicotina si in trecut si isi aminteste de acea perioada ca de un adevarat cosmar. Dupa o lupta indelungata cu ispita, LeBlanc a reusit, insa filmarile pentru finalul seriei “Prietenii tai” s-au dovedit destul de stresante, iar interpretul lui Joey Tribbiani a recurs la metoda de combatere a stresului cea mai la indemina – si-a aprins o tigara. Si asta a fost suficient.
          Dupa sapte ani de la incheierea filmarilor la celebrul serial, Matt LeBlanc si-a propus pentru a doua oara in existenta sa sa declare razboi demonului fumatului, pe care este decis ca, de aceasta data, sa-l rapuna definitiv.
          “A fost foarte stresant, pentru ca atunci cind esti cu prietenii tai se intimpla ca unul sa propuna – “Hai sa iesim toti la o tigara. Ok, raspund, ies la o tigara. Dar problema e ca nu ma mai pot opri dupa aceea”, recunoaste actorul.
          Matt LeBlanc recunoaste ca in lupta cu “un adversar” atit de puternic precum dependenta de fumat a cautat sa recurga la orice ajutor posibil, iar plasturii cu nicotina, spune actorul, i-au fost de mare folos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu