marți, 18 ianuarie 2011

Moştenirea a revenit in forta la ProTV

 Cel de-al doilea sezon al serialului “Mostenirea” difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22:15 a revenit in forta cu audiente pe masura. Telespectatorii au fost cu ochii pe aventurile familiei Potcovaru si au asteptat cu sufletul la gura sa descopere ce se intampla cu State, daca va mai trai sau nu.
             Conform GFK Romania, in timpul difuzarii primului episod din cel de-al doilea sezon al serialului, ProTV a obtinut la nivelul publicului comercial din mediul urban o audienta medie de 6.2 puncte de rating si o cota de piata de 19.8%, in timp ce Antena 1 a obtinut doar 3.7 puncte de rating si o cota de piata de 11.7 procente. Telespectatorii din mediul urban au fost si ei curiosi sa vada care este soarta lui State, prin urmare ProTV a fost lider de audienta si la nivelul acestui public obtinand o audienta medie de 4.9 puncte de rating si o cota de piata de 13.8%, in timp ce Antena 1 a obtinut 4 puncte de rating si 11.3 % cota de piata.
             Suspansul a atins cote maxime in minutul de aur, 23:11, cand ProTV a atins o audienta de 7.7 puncte  si o cota de piata de 26,9 procente, in timp ce Antena 1 s-a situate pe locul doi cu 4  puncte de rating si 14 procente cota de piata.
             Actiunea serialului “Mostenirea” este in continuare plina de mister, o multime de secrete sunt gata sa iasa la iveala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu