miercuri, 2 februarie 2011

Astazi va fi difuzat un episod special din Iubire si onoare


Astazi, 2 februarie, cand ACASA se implinesc 13 ani de existenta, in episodul din telenovela “Iubire si onoare” au loc dezvaluiri emotionante, iar secrete bine ascunse sunt pe cale sa fie descoperite, lucru care va influenta relatiile dintre personaje si destinul acestora.
Amir (Radu Valcan) este profund afectat de cele intamplate in urma cu cinci ani, este dezamagit de familia lui si ii reproseaza Ilincai (Madalina Draghici) ca i-a omorat copilul. Ilinca incearca sa-l convinga pe Amir sa lupte sa redevina cel care a fost candva si pentru a-l motiva ii marturiseste ca sora lui, Noor (Cristina Ciobanasu) traieste, ceea ce ii readuce bucuria in suflet, insa doar pe jumatate.
Intensitatea si profunzimea secventei in care Ilinca (Madalina Draghici) ii spune adevarul lui Amir (Radu Valcan) despre Noor  (Cristina Ciobanasu) si faptul ca acesta aude vocea surorii sale mai mici pentru prima data dupa cinci ani, au starnit emotiile si lacrimile intregii echipe:
 “Au fost secvente cutremuratoare as putea spune. Am intrat atat de bine in situatie incat simteam ca ma doare tot corpul, ca mi se taie genunchii. Discutia a fost profunda si am resimtit-o astfel. Este un moment cheie in poveste, iar continutul este plin de substrat... doi oameni care par straini, doi oameni care au sa-si reproseze lucruri, doi oameni pe care ii despart secrete si multa durere, dar ii uneste o mare iubire. Dupa ce am auzit “tras” am fost surprinsa sa aflu ca mare parte din colegii din spatele camerelor de filmat... au lacrimat”, povesteste Madalina Draghici.
 “Nu mi-a fost greu pentru ca in zilele dinaintea filmarii deja eram cu gandul la secventa, mai greu mi-a fost sa ies din acea stare. Pe Amir l-a cuprins bucuria cand a aflat ca sora lui traieste, insa pe de-o parte radea si pe alta plangea, pentru ca nimeni si nimic nu putea sterge durerea pierderii copilului sau. A fost o secventa foarte dificila, dar si foarte frumoasa. Nu exista cale de mijloc pentru secvente de genul acesta. Ori ies bine, ori nu ies, iar daca telespectatorii vor simti ca a iesit bine,nu pot decat sa ma bucur”, spune Radu Valcan.
In Emiratul Beled el Noor, Hussein (Costel Constantin) si Mohamed (Marin Moraru) isi reamintesc cu nostalgie vremurile de odinioara si se gandesc la Noor si la petrecerea pe care ar fi organizat-o pentru ziua ei de nastere, iar Carmen (Adela Popescu) se adapteaza stilului de viata al femeilor arabe asa cum se pricepe ea mai bine.
“Mai degraba femeile arabe se adapteaza lui Carmen J. Pentru ea nimic nu este prea mult, exagerat si oricum trecerea aceasta in timp o gaseste pe Carmen mult mai efervescenta si la fel de plina de viata asemenea culorii pe care o are la par. Nu are scrupule cand vine vorba de Amir, din punctul ei de vedere mai are doar un hop sa ajunga acolo unde isi doreste. Vrea sa capteze atentia, face pe victima, dar nu prea ii iese si nu face altceva decat sa fie penibila, insa nu si in acceptiunea ei”, povesteste Adela Popescu.
Pe 2 februarie, la 13 ani ACASA, de la 20.30, fanii telenovelei “Iubire si onoare” vor urmari un episod fascinant, plin de actiune si rasturnari de situatie, cu intalniri si marturisiri care vor schimba traiectoria personajelor.

Un comentariu:

  1. Bravo e un blogger foarte bun ! "felicitari celui ce la scris (Gheorghe Chelu)imi place foarte mult!"

    RăspundețiȘtergere