marți, 8 februarie 2011

Radu Vâlcan şi-a cinstit colegii cu prăjituri făcute de bunica lui


Radu Valcan, protagonistul telenovelei “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, ACASA, si-a sarbatorit ziua de nastere pe platourile de filmare din Buftea alaturi de colegii din echipa, carora le-a facut cinste cu prajituri delicioase preparate de bunica lui.
          Chiar daca va trebui sa isi petreaca toata ziua pe platourile de filmare pana noaptea tarziu, Radu Valcan declara ca se simte implinit si fericit pentru ca face ceea ce ii place: “Imi sarbatoresc ziua la filmare, le-am adus colegilor prajituri foarte bune preparate de bunica mea special pentru aceasta ocazie. Azi termin foarte tarziu, la 10 seara. Indiferent daca secventele sunt mai grele sau mai usoare, tot trebuie sa te concentrezi, iar la finalul zilei nu ai cum sa nu fii obosit. Cu toate acestea, ma simt mai fericit si mai implinit decat anul trecut”, marturiseste Radu.
Prima secventa pe care a filmat-o a fost alaturi de iubita lui, Adela Popescu, apoi Radu a trebuit sa faca fata unei confruntari pe care personajul sau Amir a avut-o cu Sarpe.
          Dupa un an de succes, plin de schimbari pozitive pe plan profesional si sentimental, telespectatorii il pot urmari pe Radu Valcan in rolul seicului Amir din telenovela “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, ACASA.

Un comentariu:

  1. frumos din partea lui :x decand a aparut la Povestiri imi place de el :x e cel mai dragut

    RăspundețiȘtergere