miercuri, 2 februarie 2011

“Sehrazat” si “Onur” continua iubirea celor “1001 de nopti”

Daca va intrebati ce mai fac indragitii protagonisti ai serialului “1001 de nopti” difuzat de Kanal D, Berguzar Korel (Sehrazat) si Halit Ergenc (Onur) va spunem ca acestia sunt foarte fericiti.
Se pare ca serialul “1001 de nopti” a fost cu noroc pentru cei doi actori, pentru ca, pe langa succesul urias pe care l-au avut cu aceasta productie, cei doi s-au indragostit nebuneste unul de altul, s-au casatorit si acum au un copilas minunat.
Daca la inceputul relatiei lor circula zvonul ca Halit este genul care se indragosteste de partenerele alaturi de care joaca, cei doi au demonstrat intregii lumi ca lucrurile nu stau chiar asa.
Desi, la vremea cand s-au cunoscut, Halit era casatorit iar Berguzar avea un iubit, acestia au renuntat la partenerii lor de viata in favoarea iubirii.
Dragostea dintre ei a fost atat de mare incat Halit a divortat si la scurt timp s-a casatorit pe Berguzar.
Acum, odata cu venirea pe lume a copilului lor, se pare ca fericirea lor este deplina. Berguzar Korel a declarat presei ca se gandesc deja la al doilea copil pentru ca isi doresc ca micutii lor sa creasca impreuna.
Pe plan profesional, cei doi sunt implicati in proiecte diferite. 
Berguzar joaca rolul unui femei care canta prin baruri si care  la varsta de 16 ani si-a dat copilul catre adoptie iar Halit joaca rolul Sultanului Suleyman Magnificul in cel mai controversat serial al momentului in Turcia, “Secolul magnific”.
Suleyman Magnificul este considerat de istoriografia turca drept cel mai important conducator al Imperiului Otoman iar in Turcia, respectul pentru personajele marcante ale istoriei este mai presus de orice, chiar si mai presus de imaginatia unor producatori de filme. Filmul a declansat o adevarata furie nationala.
Zeci de mii de oameni au iesit in strada ca sa ceara scoaterea de pe post a serialului in care este prezentata viata privata a marelui Sultan Suleyman Magnificul.
Revolta oamenilor pleaca de la faptul ca filmul incearca sa aduca in fata telespectatorilor chiar haremul lui Suleyman. Practic, intrega serie se bazeaza pe povestea de dragoste dintre sultan si concubinele sale. Un alt lucru care i-a revoltat pe telespectatori este faptul ca Sultanul Suleyman Magnificul apare consumand alcool in una dintre scenele filmul, lucru total interzis de Islam.

http://www.kanald.ro/

2 comentarii:

  1. super.ma bucur mult pt ei si sper sa mai joace impreuna intr-o productie sa-i putem vedea.

    RăspundețiȘtergere
  2. imi pac filmele turcesti nu chiar toate scenarii f bune joc excelent al actorilor ma fac sa renunt la filmele latino mericane dar filmele din coreea de sud m au cucerit prin rafinament eleganta si frumusete o adev parada a modei scenarii f bine scrise in cuvinte putine spun f mult actorii frumosi si talentati ne coplesesc Bravo lor am descoperit o lume noua

    RăspundețiȘtergere