miercuri, 2 februarie 2011

Stirea de la prima ora! Acasa implineste 13 ani si aduce cele mai tari telenovele

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti. De 13 ani, cele mai frumoase poveşti de iubire sunt ACASĂ, pasiuni dezlănţuite, sentimente pure, nu de puţine ori umbrite de trădări şi răzbunare, dar în care iubirea triumfă întotdeauna. În 2011, poveştile continuă ACASĂ, cu premiere spectaculoase, actori de primă mână şi super-producţii care au făcut înconjurul lumii.
Telespectatorii  vor putea urmări în continuare ACASĂ telenovela „Demon şi înger”, producţia filmată la Miami şi New York care a fost distribuită în 70 de ţări şi care i-a adus împreună pe micul ecran pe Gaby Espino, Miguel Varoni şi Jencarlos Canela. Gabriel Porras şi Sonya Smith, actorii care sunt căsătoriţi nu numai în telenovelă, ci şi în viaţa reală, vin ACASĂ în „Căutând-o pe Elisa”, alături de „regina rolurilor negative”, Catherine Siachoque.
Seria premierelor din acest an va continua ACASĂ cu telenovela „Teresa”, povestea unei tinere ambiţioase care alege în viaţă calea cea mai uşoară şi pentru care banii chiar aduc fericirea. Tânăra actriţă Angelique Boyer, numită şi „surpriza anului 2010”, a primit rolul Teresei la doar 22 de ani şi joacă în telenovela de ACASĂ alături de Aaron Diaz, Sebastian Rulli şi Cynthia Klitbo. Danna Garcia revine ACASĂ într-o nouă producţie, „Suflet rătăcit” („Bella Calamidades”), prima telenovelă lansată de Telemundo pe piaţa internaţională, înainte ca aceasta să fie difuzată în ţara de origine, Statele Unite. În „Suflet rătăcit”, Danna Garcia (foto) este Lola, o fată sălbatică ce nu a cunoscut niciodată iubirea, până să îl întâlnească pe Marcelo, interpretat de Segundo Cernadas, un actor cunoscut publicului de ACASĂ.
O poveste savuroasă, desfăşurată printre bucate alese şi restaurante de lux, „Impostoarea” („Querida Enemiga”) îi aduce împreună pe Anna Layevska şi Gabriel Soto, actorul care s-a îndrăgostit de România după ce a vizitat ţara noastră la invitaţia postului ACASĂ. Tot în 2011, când ACASĂ împlineşte 13 ani de poveste, Fernando Colunga îi va cuceri pe telespectatori în „Soy tu Duena”, unde joacă alături de Lucero. Gabriela Spanic, actriţa care a vizitat România şi a jucat şi în telenovela „Numai iubirea” revine şi ea pe micile ecrane în „Soy tu Duena”, după ce de curând era să-şi piardă viaţa, fiind otrăvită de asistenta ei personală. Gaby Spanic joacă în noua producţie de ACASĂ un rol negativ, alături de David Zepeda, actorul pe care publicul de ACASĂ l-a putut urmări anul trecut în telenovela „Predestinaţi”. Telenovela a înregistrat în Statele Unite recorduri de audienţă, ultimul episod fiind urmărit de aproape şapte milioane de telespectatori, depăşind audienţele unor seriale de succes precum „How I Met Your Mother”, sau „Two and a Half Men”.
Fernando Colunga rămâne unul dintre cei mai iubiţi actori de telenovele, iar anul acesta el vine ACASĂ cu  încă o poveste clasică de iubire, „Nu te voi uita niciodată” („Nunca Te Olvidare”), produsă de celebrul Juan Osorio şi a cărei melodie de generic este interpretată de Enrique Iglesias. De această dată, el joacă alături de Edith Gonzalez, actriţă care a ajuns şi în România şi a participat la filmările de la „Inimă de ţigan”. Pentru prima dată în cariera ei, Aracely Arambula interpretează ACASĂ un dublu rol, în  super-producţia „Inimas salbatica”, în care actriţa va avea scene pasionale de iubire alături de Eduardo Yanez. Telenovela mai reprezintă o premieră pentru Aracely, care a renunţat la culoarea blondă a părului, pentru a deveni o roşcată senzuală în „Corazon Salvaje”.
Tot ACASĂ, unul dintre cele mai scumpe seriale de televiziune realizate vreodată şi în acelaşi timp una dintre cele mai emoţionante poveşti de iubire spuse pe micile ecrane, „Amor Real” se întoarce în casele telespectatorilor în 2011. Producţia semnată Carla Estrada, reuneşte o distribuţie de excepţie, formată din Adela Noriega, Fernando Colunga, Mauricio Islas, Helena Rojo şi mulţi alţi mari actori din lumea telenovelelor. Un proiect grandios, „Amor Real” s-a bucurat de un mare succes atât în rândul telespectatorilor, cât şi din partea criticilor, iar acum telenovela revine ACASĂ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu