luni, 14 februarie 2011

Stirea de la prima ora! Astazi debuteaza Teresa Acasa

De azi, 14 februarie, ziua indragostitilor, o noua telenovela are premiera ACASA. In fiecare zi, de la 19.30, telespectatorii vor putea urmari povestea Teresei, care ii are in rolurile principale pe talentatii actori Angelique Boyer si Aarón Díaz.
Teresa este o tânără dominată de ambiţii, dar nu este dispusă să muncească, sau să depună efort pentru a ieşi din sărăcia în care trăieşte, ci alege drumul trădărilor şi al înşelătoriilor. Părinţii ei au făcut mari sacrificii pentru a o creşte şi a-i oferi o viaţă decentă, dar pentru Teresa nimic nu este suficient. Iubitul ei, Mariano, a sprijinit-o întotdeauna şi o iubeşte sincer, dar Teresa îl priveşte ca pe proprietatea ei, îndrăgostitul care îi va fi mereu la dispoziţie. Nu de puţine ori îl lasă baltă pentru  a le acorda atenţie bărbaţilor puternici şi cu o avere considerabilă, şi se întoarce la el doar atunci când vede că alte femei, precum prietena ei, Aurora, se interesează de Mariano.
Prima ei victimă este Paulo, cea mai bună partidă din şcoala unde Teresa a studiat cu bursă, dar când el îi descoperă  minciunile şi află că este săracă, anulează căsătoria cu Teresa şi încearcă să o păstreze doar ca amantă. Când ea refuză, Paulo o face de râs în faţa tuturor, iar Teresa jură că se va răzbuna.
Mai târziu, Teresa pune ochii pe profesorul său, Arturo de la Barrera, care îi va plăti şcoala şi se va îndrăgosti nebuneşte de ea. Teresa o convinge pe sora lui Arturo, Luisa, de faptul că părinţii ei nu o iubesc şi o maltratează, şi astfel Teresa ajunge în casa lui Arturo. Totuşi, etica lui Arturo şi promisiunea pe care acesta a făcut-o tatălui Teresei, nu îi dau voie să-şi mărturisească dragostea până când aceasta nu mai este studenta lui.
La absolvire, Teresa îl dispreţuieşte din nou pe Mariano, acceptă să se căsătorească cu Arturo şi pleacă alături de el în Europa. Totuşi, înainte de căsătorie, ea îl cunoaşte pe Fernando, logodnicul Luisei, un milionar european cu sânge nobil. Dintr-o dată, Arturo nu mai este suficient pentru Teresa, care acum îl doreşte pe logodnicul celei mai bune prietene a ei.
Astfel, începând cu părinţii ei, Teresa le va distruge pe rând vieţile celor din jur, fără să-i pese că, mai devreme sau mai târziu, va veni momentul în care va trebui să regleze conturile cu viaţa.

Un comentariu:

  1. EU O ADOR PE TERESSA(ANGELIQUE)ESTE IDOLA MEA,ACTRITA MEA PREFERATA,INCA DIN PRIMUL FILM IN CARE A JUCAT.
    SEMAN MULT CU EA,SI MA PORT CA EA IN TERESA..DA STIU CIUDAT PENTRU CA EA E REA IN FILM INSA...;X;X;X;X O ADORRRRRRRRR>;D<
    SI FILMU` DE ASEMENEA>:d<
    TE QUERO PARA SIEMPRE ANGELIQUE BOYERS AS: TERESA;>

    RăspundețiȘtergere